2777
2789

تو هین نباشه ولی واقعا بعضی هاشون خیلیییی کم میفهمن بخدا من تو همین نی نی سایت کلی اطلاعات گرفتم ک هیچ دکتری نگفته فقط هر ماه مثل موش ازمایشگاهی میفرستن با این دارو با اون دارو که ببینن نتیجه چیه

والله الان دوماهه لتروزول نوشته امشب قرص اخرشه ماه قبل نتیجه نگرفتم امروز صبح خوندم که باید امپول ازادسازی تخمک بده وگرنه ب تنهایی جواب گو نیس دوییدم رفتم دکتر دیگه گفتم میخورم لتروزول ولی امپول نداده سونو کرده گفته نسبتا کوچیکه سایز فولیکول هات برام امپول داده

یعنی اگه من خودم نگم نفهمم این دکترا یه نسخه درست درمون نمیدن دست ادم که همون یکی دو ماه اول ادم درمان بشه مشکلش؟حتما باید چند ماه بری بیای که سفره خودشون و شرکت های داروسازی تو نون باشه؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به همون دلیل که دکتر مرد کم سواد هم زیاد پیدا میشه 🚶‍♀️

دکتر زنان عزیزم😑

بس کنید توروخدا جنبه انتقاد داشته باشید دیگه اه 

نگفته دکتر زن، گفته دکتر زنان و زایمان

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
آره خیلی من حامله بودم عفونت شدید داشتم درمانم نکرد بخاطر همین کیسه آبم پاره شد یک ماه زودتر

اخی عزیزمممم واقعا متاسفم براشون همین کارارو‌میکنن مردم روی میارن به طب سنتی

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
دکتر زنان عزیزم😑 بس کنید توروخدا جنبه انتقاد داشته باشید دیگه اه  نگفته دکتر زن، گفته دکتر ز ...

این همونیه ک دنبال زیر بغل مار میگرده

به من گفته بود بارداریت خارج رحمه و اورژانسی باید بستری بشی واسه عمل حتی خونه نرو خطرناکه مستقیم برو ...

دخترتو میبردیش میگفتی حالا خارج از رحمه نه اونوخ😑😂

مزاح_بود_بدل_نگیری#  ‍ ‍ 

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم آدم آزار((:!               دوست پسر داشتن یا دوستِ پسر داشتن در هر صورت توهین به دختره حالا شما هی فکر کن باکلاسی👩🏾‍🦽!
این همونیه ک دنبال زیر بغل مار میگرده

واایی وااایی دقیقن😐😂

دیگه در این حدم ضد مرد بودن درست نمیتونه باشه..