2777
2789

خانوما میشه لطفاً از شرایطتون و کنترل بچه هاتون بگین ؟ من بچه ندارم شوهرم خیلی اسرار به بچه دار شدن می‌کنه اما من دوست ندارم تا زمانی که اینجام بچه بیارم دوست دارم از این ساختمون برم بعد بچه بیارم . اینم بگم که اصلا آدمای خوبی نیستن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شرایط داره. من ۱۰ ساله باهاشون توی یک ساختمان هستم پسرم ۱۳ سالشه کوچکترین دخالتی ندارن روبطمون مثل دوتا همسایه هست نه بیخبر میان نه بی خبر میرم . توی تربیت بچه دخالتی ندارن هروقت کاری دارم پسرم رو میفرستم خونه شون و خیلی خوب مواظبش هستن و استقبال میکنن . پسرم کوچیک بود عصرها میکفتن بفرستش بیاد خودت بخواب استراحت کن . خلاصه من خیلی خیلی از اینکه باهاشون یکجا هستم راضیم . ولی اگر خانواده همسرت دخالت میکنن فعلا بچه نیار که داغون میشی