2777
2789
عنوان

اونایی که با مادر شوهر تو یه ساختمونین

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 52 پست
اخه من میشناسم مادرشوهرمو همین الانش میاد یهو درو باز می‌کنه میاد تو بدون اینکه در بزنه دو روز دیگه ...

خوب اون دیگه به مدیریت خودتون برمیگرده ،باید اول حریمهای خودتون رو مشخص کنید بعد بچه رو ،

الان در اولین فرصت باید قفل درتون رو عوض کنید ..

خوب اون دیگه به مدیریت خودتون برمیگرده ،باید اول حریمهای خودتون رو مشخص کنید بعد بچه رو ، الان در ا ...

من تنهایی این کارو نمیتونم انجام بدم وقتی شوهرم پشتم نیست حتی باور نمیکنه مامانش بدون در زدن میاد داخل چون وقتی خودش هست مامانش در میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالت . من تو خونه نشستم یهو در خونه باز میشه بدون اینکه در بزنه میاد تو مادرشوهرم دیگه بریدم& ...

کلید بذار روی در 

رک باش بگو شاید من بخوام لخت بگردم میخوام راحت باشم همسرت هم حرفی زد بگو من همینم ناراحتی خونه بگیر بریم از اینجا 

من تنهایی این کارو نمیتونم انجام بدم وقتی شوهرم پشتم نیست حتی باور نمیکنه مامانش بدون در زدن میاد دا ...

اوکی پس کلید بذار روی در 

اینجوری مامانش نمیتونه بهش چیزی بگه چون اگر بگه همسرت میگه وقتی در میزنی درو برات باز میکنن پس مشکل چیه 

اره من همین الانشم کلی اعصابم خورد میشه بچه ک بیاد بیان دم به دقیقه ببرنش دیگه باید خودمو بکشم 

واقعا خیلی بد و سخته یخورده صدای بچه بره میان که چرا گریه میکنه بچت هم یاد میگیره بخوای دعواش کنی سریع گریه میکنه که بیان

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍