2777
2789

همسرم داشت. صداش تغییر کرد رفتیم پیش متخصص گوش و حلق و بینی،با معاینه‌ی بالینی تشخیص داد. عمل کرد. بله خوشبختانه خوش‌خیم بود. 

نویسنده‌ی سه اثر چاپ شده و  روزنامه‌نگار  کلیک===>خاطره زیبای زایمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم داشت. صداش تغییر کرد رفتیم پیش متخصص گوش و حلق و بینی،با معاینه‌ی بالینی تشخیص داد. عمل کرد. ب ...

یعنی قبل گفتن خوش خیم یاگفتن مشحص نیست باید عمل کنه

و بالیزیک عمل کرد یا میکرو جراحی؟عملش سخته؟دوره بهبودش چه حوریه

خطرناکه؟

یعنی قبل گفتن خوش خیم یاگفتن مشحص نیست باید عمل کنه و بالیزیک عمل کرد یا میکرو جراحی؟عملش سخته؟دوره ...

قبل عمل دکتر گفت به ظاهرش میاد خوش خیم باشه. اما پاتولوژی جواب قطعیه. 

نه عنلش سخت نیست. لیزیک نبود. دردم نداشت بعد عمل. شربت استامینفون دو سه روزی خورد. سختی عمل فقط این بود که ده روز بعد عمل نباید حرف می‌زد. بنده خدا هر چی می‌خواست بگه می‌نوشت. 

قبل عمل دکتر گفت به ظاهرش میاد خوش خیم باشه. اما پاتولوژی جواب قطعیه.  نه عنلش سخت نیست. لیزیک ...

وای،خداراشکر

مادرمن الان تشخیص دادن میگن ظاهرش خوش خیم اما پاتولوژی باید بره

خیلی میترسم خیلی شبیه ی‌ک توده خونی انگار یک گلوله خون 

وای،خداراشکر مادرمن الان تشخیص دادن میگن ظاهرش خوش خیم اما پاتولوژی باید بره خیلی میترسم خیلی شبیه ...

نگران نباش. تو خانما که خیلی نادره بدخیم باشه. بیماری آقایونه. ایشالله به سلامتی عمل می‌کنن.

سلام بفرمایین من تازه دیدم

من فرداصبح بازسرمیزنم خیلی نمیام سایت اگه سوالی داشتی بپرس 

من اصفهانم مادرم بردم پیش دکتربرجیس و دکتررقاع هردوگفتن عمل کنه

حالا رفته مشاوره قلب وخون چون کم خونه بایددارو مصرف کنه 

الان که اوکی شده و نامه دادن میتونه عمل کنه دکتربرجیس داره قیافه میگیره که برو الزهرا و اونجاعمل کن ومن وقت عمل ندارم 

میگن هم تواصفهان فقط این دکترلیزیک میکنه بقیه جراحی میکنن که خوب نیست لیزر بهتره 

حالا اگه بگی پدرت مشکلش چیه؟چیکارا کردین براش ودکترش کیه که به منم کمک بشه مممنون میشم

من فرداصبح بازسرمیزنم خیلی نمیام سایت اگه سوالی داشتی بپرس  من اصفهانم مادرم بردم پیش دکتربرجی ...

سلام عزیزم

دیگه نا امید شدم انقدر چک کردم ، فهمیدم سرت شلوغه ، پدرم دقیقا مثل مادر شما کم خونی و خون تو مدفوع داره، قابل مشاهده نبود و خون مخفی هست ، دکتر کلونوسکوپی داده ، دارم سکته میکنم، منشأ خون مادر شما چی بود؟