2777
2789

نه اتفاقا من یکی از اقوام درجه یکمون اون جا زندگی میکرد میگف خیلیم مذهبی نیستن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

نه اتفاقا من یکی از اقوام درجه یکمون اون جا زندگی میکرد میگف خیلیم مذهبی نیستن

الکی گفته من یه سال اومدم همه عدا در میارن که مذهبی نیستن مثلا مادر شوهرم میگه مذهبی نیستیم عرق شراب میراریم سر سفره 😂😂😂بد یه روز دیدم یواشکی تو اتاق داشت نماز می‌خواند گفتم ینی چی همیشه چادریه بد هر وقت منو میبینی مانتوی را می‌ره چون من از یه شهر دیگه اومدم میخاد بم رو خوب جلوه بده باباهاشم شیخ بوده کلا قمیا یا شیخین یا فامیل شیخ دارن ، این خنده داره جای ندارع بریم بیرون  اصن آدمای عجیبی هستن ،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حق قم ظلم شده در طول تاریخ چون شهر مذهبی بوده  مخصوصا توی دوره ی پهلوی  به خاطر همین زیرساخت های تفریحی و تاریخی کمی مونده . از نظر بوستان و فضای سبز هم ضعیف هست اش . اما دخترهای قم حداقل فامیل ها و آشناهای ما افسرده نیستن تا اون جای که من می دونم

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
الکی گفته من یه سال اومدم همه عدا در میارن که مذهبی نیستن مثلا مادر شوهرم میگه مذهبی نیستیم عرق شراب ...

آخه رو خوب چیه؟؟ مگه مشروب بیاره توسفره روی خوبه؟ 

شاید میخواد باهات ارتباط بگیره 

در حق قم ظلم شده در طول تاریخ چون شهر مذهبی بوده  مخصوصا توی دوره ی پهلوی  به خاطر همین زی ...

از نظر شما افسرده نیستن اما سهراب دیگ رو بری زندگی کنی پر کلاس رقص هست کافه ها آزاد قلیون آزاد دختر پسر میرن تو کافه ها قلیون میکشن اکیپ های دورهمی تو خیابونا گیتار موزیک زنده رقص هست تو قم ن گلم شما اگ بری زندگی کنی شهرهای دیگ میفهمی اینجا آدما افسرده هستن ، حرفا رفتارا مثلا تو ماشین نشستی آهنگ زیاد کردم داشتم میرقصیدم می‌خوندم خواهر شوهرام گفتن وا چرا اینجوری می‌کنه ما کلا همیشه اکیپ دخترونه تنها با ماشین می‌رفتیم بیرون آهنگ زیاد میکردیم کورس می‌اندازیم مسابقه این چیزا ولی اینجا هیچ خبری نیست ولی خدایی پسرای خوش‌تیپی داره اینجا

الکی گفته من یه سال اومدم همه عدا در میارن که مذهبی نیستن مثلا مادر شوهرم میگه مذهبی نیستیم عرق شراب ...

استارتر جمعه ها برو کوه نمک قم 15 کیلومتر بیرون از شهر توی راه قم ساوه . یه جای که می تونی پاراگلایدر سوار بشی من خودم دیدم تا 25 نفر هم زمان داشتن روی هوا کیف می کردن

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
مگ من گفتم بد هستن 😑😂

نگفتی بد هستن ولی بدداری میگی راجبشون

چه ربطی به مذهبی بودن دارن الان مردم کشورهای دیگه آمارخودکشی شون ازایران بالاتره بااینکه صبح تاشب مشروب پارتیه زندگی شون

از نظر شما افسرده نیستن اما سهراب دیگ رو بری زندگی کنی پر کلاس رقص هست کافه ها آزاد قلیون آزاد دختر ...

آره از اون نظر توی قم  قفله .

چرا دعوا میکنی وا دلسوزی هم خوب نیست براتون

داعوا نکردم که . 

استارتر جمعه ها برو کوه نمک قم 15 کیلومتر بیرون از شهر توی راه قم ساوه . یه جای که می تونی پاراگلاید ...

ینی چی ب شوهرم گفتم گفت نرفتم تاحالا کوه نمک گوگل بزنم میاد چی بزنم بیاد 

ینی چی ب شوهرم گفتم گفت نرفتم تاحالا کوه نمک گوگل بزنم میاد چی بزنم بیاد 

از گوگل سرچ نکردم اما خودم رفتم ولی سوار نشدم .