2777
2789
عنوان

دخترا چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ی مدت کوتاه رفتیم قم

ببخشید همه از ترس فرار کردیم

جووناشون از بس که بزرگترا محرومشون کرده بودن همه دختر وپسر عین معتادا ی گوشه سیگار و..میکشیدن اخر شب

دقیقا بیرون حرم قسمت پارکینگ

پیر زنای فوق العاده بی ادب

خانمای جوونی که مذهبی وچادری بودن هم همینطور اینقدر بد حرف میزدن که دیگه دلم‌نمیخواد برم قم

تو اون مدتی که اونجا بودیم ی ادم خون گرم خوش مشرب مهمون نواز ندیدیم

ما هروقت رفتیم قم یه بلای بدی سرمون اومده و مردمش فوق العاده بهمون بدجنسی کردن.این شهر نفرین شده هست

دقیقا مادرم ابجیام برا اولین بار اومدن خونم خونواده شوهرم مادر شوهرم چنان رفتار بدی داشتن مادرم با گریه شب از خونه رفت بیرون تو شهر غریب ک هزاران کیلومتر از قم دوره رفت بلیط گرفت رفت  مادرمو از خونه انداختن بیرون با ابجیام ب دوستم زنگ زدم تهران گفتم خونوادم تهران اومدن بلیط بگیرن برن امشب نزار برن دوستمم مثل خاهرمه شوهرش رفت ایستگاه خونوادم برد خونش بلیط گرفت فرداش رفتن شهر خودمون خاک این شهر چی ریختن توش ک آدما ایقد ظلم میکنن خدا بزنه ب کمرشون خدا اگ وجود داره بهشون نشون بده زد اون ماجرا دیگ خونوادم نیومدن خونم خونواده شوهرم مادر شوهرم گفت چون خرجی نداریم مامانت اومده اینجا در حالی ک خونه من بود گفت خونه پسرمه ن تو کسی حق ندارع بیاد یه سال شده کسی دیگ نمیاد تاپیک جدید زدم اونجا اگ بیای ممنون میشم در مورد مادر شوهرمه 

دقیقا مادرم ابجیام برا اولین بار اومدن خونم خونواده شوهرم مادر شوهرم چنان رفتار بدی داشتن مادرم با گ ...

خداییش رو‌چه حسابی با اینا وصلت کردی؟

حالا خوده شوهرت خوبه؟

اگه شوهرت خوبه اشکال نداره تو فکرش نرو.مهم شوهرته

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....
ما ی مدت کوتاه رفتیم قم ببخشید همه از ترس فرار کردیم جووناشون از بس که بزرگترا محرومشون کرده بودن ...

دقیقا اونایی ک قمی هستن بهشون برمیخوره میان خوب میگن از قم به خدا آبجی من یه سال ازدواج کردم خون دل شدم از بیکسی بگیر تا بد برخورد کردن مادر شوهرم نماز بخوره تو سرشون خدایی وجود ندارع من دیگ فهمیدم اگ وجود داشت قم رو به زلزله میومد از بین میبرد بدترین آدما اینجا زندگی میکنن

دقیقا اونایی ک قمی هستن بهشون برمیخوره میان خوب میگن از قم به خدا آبجی من یه سال ازدواج کردم خون دل ...

اره دقیقا خیلی خشک وبی روحن

من فکرمیکردم با مسافر این رفتارو میکنن

تو خودشون باهم خوبن

ولی دیدم نهه باخودشونم دعوا دارن

خداییش رو‌چه حسابی با اینا وصلت کردی؟ حالا خوده شوهرت خوبه؟ اگه شوهرت خوبه اشکال نداره تو فکرش نرو ...

دوست بودم با پسرشون بطور مجازی اره شوهرم خوبه چون شغلش یه جوری با آدمای درست حسابی رفت آمد می‌کنه بعضی وقتا اخلاق خونوادش میگیره دیگ باید تحمل کرد چ کنم یاده بودم گول خوردم از زندگیم رازی هستم ولی تو این شهر نباید باشیم گوش نمی‌ده شوهرم 

دوست بودم با پسرشون بطور مجازی اره شوهرم خوبه چون شغلش یه جوری با آدمای درست حسابی رفت آمد می‌کنه بع ...

ببرش شهرخودتون یکاری کن خیلی بهش خوش بگذره کاری کن خودش کشیده شه اونطرف

بی همگان بسر شود.بی تو بسر نمیشود.....

شب اول رفتیم حرم 

چون هوا گرم بود من تاپ استین حلقه تن کرده بودم زیر

استین نداشت منم بشدت گرمایی هستم که فشارم‌میوفته

چادرمم لبنانی از این با حجابا

با ماشین هم رفتیم تو پارکینگ از پارکینگ دوقدم راه رفتیم رسیدیم حرم

خانومی که خادم بود بررسی کرد دید لباسم استین نداره

یک قشقرقی به پا کرد بیا وببین

تو حرفاش گفت به این فکر نکردی تو راه تصادف کنی اتفاقی برات بیوفته بعد چه خاکی میخوای تو سرت کنی؟؟

خانوادم که همراهم بودن خییلی ناراحت شدن

گفتن اینقدر بی ادبی کردی هیچی حداقل ی دور از جون بگو

اینقدر علافمون کرد به این  واون بیسیم‌کرد که فلانی لختههه نمیتونم راش بدم داخل حرم و..

خلاصه اولین واخرین بارم بود رفتم قم