2777
2789
عنوان

چقدر دانشگاه جوش بد شده 😂

235 بازدید | 32 پست

کلا تغیبر مقطع دادیم (علوم پزشکیم )

قبلا یه عده ی زیادی از پسرا و چند تا از دخترا سوگولی اساتید بودن زیاد و خب تبعیض زیاد بود ،مطلقا ربطیم به سطح درسیت نداشت در کل ،حتی دوستای خودمم به نوعی سوگولی محسوب میشدن و من اون وسط خیلی کم اوکی بودن باهام اساتید به جز یه تعداد معدودی اونم اواخر ...

خلاصه تو این مقطع جدید یه کم شرایط فرق کرده خیلی چیزا عوض شده ،در حالت معمول که استادا اصلا براشون مهم نیست تو کی هستی 😂درسشونو میدن و میرن ...از قضا منم در ادامه ی متحول شدنم و جدا دارم درس میخونم از اول به دلایل مختلف 💀😂حالا از شانس من یکی از اساتید محبوب دانشگاه اسم منو یاد گرفته اولین نفر از ورودیمون 😑بعد از اون رفتار همه حتی دوستامم رو مخمه 🙃یه جوری برخورد میکنن انگار تقصیر منه متحول شدم برم درسمونو بخونم 😂خب من از اول میخوندم قطعا نتایجم اینی نبود که قبلا میدیدن 🤕 فقط نفر اول ورودیمون که میگفت استادا خیلی هوای تو رو دارن این ترم 🤕

دلم میخواد بگم لعنتیا برید یقه ی اونیو بگیرید که باعث شد من هر چی فاز رمانتیک بودن داشتمو گذاشتم کنار و ...و بشینم پای درسم به طور جدی 😆

نمیدونم چرا آدما فکر میکنن تا ابد باید یه حالت معمولی داریم همونجوریم بمونیم 😆حالا جالب اینجاست من ترم پیش تازه فهمیدم از خیلی از این دوستان رتبه ی کنکورمم بهتر بوده و اینقدر به خودم گند زده بودم 😂

You're all the things I've got to remember

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم دانشگاه م علوم پزشکیهکلا همه به فکر درسنمیای کلاس ما روز به روز ارایشت کمتر میشه انقدر بقیه ...

یکی از تاپامون همیشه آرایش داره اتفاقا 😅

آره در کل یه سریا اینجوری میشن ،من خودم گاهی در حد کم دارم اونم خستگیامو بپوشونم ،در حد ریمل و تینتم نهایتا 😂

دانشگاه پزشکی و درس نخوندن ؟مگه میشه مگه داریم😂؟

کم میخوندم به هر حال یه دورانی 

چیز عجیبی نیست ،نمراتم معمولی بود 

تاپ نبودم ...

ولی خب وقتی میخوندم زیر ۱۷ نمیشدم 

یکی از تاپامون همیشه آرایش داره اتفاقا 😅آره در کل یه سریا اینجوری میشن ،من خودم گاهی در حد کم دارم ...

چیه رشتت؟

منم ریمیل و ضد افتاب و رژگونه یکم میزنم 

ولی اصلا حوصلم نمیشه درس گوش کنم بدم میاد دیگه از درس 

چیه رشتت؟منم ریمیل و ضد افتاب و رژگونه یکم میزنم ولی اصلا حوصلم نمیشه درس گوش کنم بدم میاد دیگه از د ...

پزشکی میخونم 

نه من این ترم اوکی شدم و زیادی نت برمیدارم و ...

درسا بالینیه و مهم شدن ،قبلا زیاد اوکی نبودم و فقط میخواستم تموم بشه 🫠

کم میخوندم به هر حال یه دورانی چیز عجیبی نیست ،نمراتم معمولی بود تاپ نبودم ...ولی خب وقتی میخوندم زی ...

نه شما رو نمیگم ..دوستایی که میگی تعجب میکنن از پیشرفتت برام عجیبن ..پزشکی و امثالش علم خیلی گسترده و سنگینیه باید از جون و دل مایه بذاری اگه بخوای نتیجه خوب بگیری .

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
پزشکی میخونم نه من این ترم اوکی شدم و زیادی نت برمیدارم و ...درسا بالینیه و مهم شدن ،قبلا زیاد اوکی ...

من ترم اولم پیراپزشکیم اصلا رشتمو دوست ندارم به خاطر این از درس متنفرم 

اصلا نمیخوامم کار کنم دیگه برام مهم نیست هیچی