2777
2789
عنوان

با دوستم چطور برخورد کنم؟

102 بازدید | 2 پست

میدونم جام اینجا نیست ببخشید اما گفتم شما بزرگ هستید بهتر راهنماییم میکنید 

من دوستم خیلی دختره لوسی هسته و من حالا کاریش ندارم و دختر خوبی بود که قبلا باهاش دوست شدم و صندلی هامون چسبیده به هم بود یکم جابه جا میکردم ناراحت میشد در این حد رفیق بودیم و درسش بد بود و منم نگرانش بودم خانوادش هم همین طور خواهر بزرگش گفت نمرات پریا بدم بهش تا باهاش کار کنه اگه درسی ضعیف هسته سال هشتم فهمید ناراحت شد ولی بازم دوستیمن ادامه داشت و امسال هم فقط میگفتم مثلا برگه های امتحانی دادن دیگه نمره نمیگفتم و فهمید بازم ناراحت شد و اینا منم فهمیدم کارم اشتباه بود معذت خواهی کردم ۵ بار اونم گفت باشه و ادامه داشت و امسال میاد مدرسه یه گوشه میشینه انتظار داری نینی به لالاش بزاری و قربون صدقش بری و خیلی لوس شده دیگه منم خب دوسش داشتم سه سال دوست بودیم و من میخواستم دوستیمون بهم بزنم چون واقعا از رفتار هاش خسته شده بودم قبلا و الان هم همین طور ولی نمیتونستم خب عین خواهرم بود بهش وابسته بودم و هستم و قبلا من یه بار سر بحث که کلی عصبانی بودم گفتم خیلی بیرحمی ولی فوحش ندادم و قضیه اوک شد بازم بی محلی میکرد و نمیخواست پیشم باشه و من اون یکی دوستم درجریانه چقد گریه کردم چون ما اکیپ هستیم اونم فقط بی محلی های دوستم میدید نسبت به من و یه بار دوستم بهش گفت من بهش فوحش دادم دوستمم تعجب کرد چون من اهل فوحش تو دعوا اینا نیستم به شوخی همیشه میگم اینا بعد اینم درست شد و همین دوستم تو گروه گفتم که اون دو صفحه میخوام چیزی نگفتن هیچ کدوم توی پی وی گفتم گفت که من نتم ضعیفه نمیاد و قبلش زنگ زم گفت من ندارم برو از زهرا(دوستی که میدونه چقد گریه کردم)  بگیر:/

و الان هم میگم میشه زبان درس فلان رو بفرستید برام میگه من حال ندارم و تو مدرسه هم همش با طعنه حرف میزنه

کلی ناراحتم گفتم شما بزرگ تر از من هستید بگید چیکار کنم و بی تفاوت هم نمیتونم باشم ۳ساله دوستم باهاش خیلی صمیمی بودیم قبلا نمیدونم چرا اینجوری شده و حتی اگه هر چقد هم ناراحت باشه حق من نیست که هر شب گریه کنم 

میدونم زیاد شد ولی واقعا نیاز به راهنمایی دارم به مامانمم بگم دیدش عوض میشه نسبت به دوستم و نمیخوام اینجوری شه قبلا اینکار کردم و مامانم میگفت باهاش قطع رابطه کنم و تک فرزندم که بخوام از خواهری کسی کمک بگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.