2777
2789
عنوان

کاش آبجو نخورده بودم مث گاو دارم چاق میشم اونم فقط شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 52 پست
یاد سریال فضیلت خانوم افتادم با نام کاربریت

آخه موقع کاربری زدنم داشتم نگاهش میکردم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاده روی میرم مریض شدم افتادم ی گوشه غذا هم نمیتونم بخورم بازم وزنم داره میره بالا خدا کنه دیابت نگ ...

آخه چرا همچین میکنید با خودتون

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
وزنت که کم نبود چرا بیشتر خواستی بشه

صورت و بدنم لاغر بود همین الانشم لاغرم فقط شکم و پهلو اوردم ژن افتضاحم فقط شکم و پهلو چاق میشه

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  
یه مدت باید صبر کنی تا اثرش کامل از خونت بره 

الان دو ماهه تموم کردم دیگه نخوردم تازه داره اثرشو انگار نشون میده من غذا نمیخورم بازم وزنم داره زیاد میشه

اره کاش نخورده بودم 

کی براتون تجویز کرده بود ..شما نوشتین 6و8تاروزی🙄 چطور اینهمه خوردی خیلی عجله داشتی برای چاقی ..من دکتر برای چاقی چندسال پیش نوشت اونم روزی یه دونه .اصلا هم مشکلی نداشتم إشتهام زیاد شد ..شما هر دارویی اینهمه بخوری مشخصه عوارض داره ..درضمن روی من اثرش موقت بودبیشتر بنظرم باد می‌کنی تاچاق بشی  بعد قرص قطع کردم برگشتم به قبل..مقصر خودتی این قرص اگه بدبود دکتر تجویز نمی‌کرد ..روش إستفاده مهمه وزیر نظر پزشک نه سرخود ..آخه روزی اینهمه😐

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
۶۵ کیلو‌لاغره؟؟😐😐

الان نمیتونم جایی هستم عکس دست و پاهام میزارم بعدا تگت میکنم ببین چقدر لاغرم فقط شکم دارم و پهلو باسنمم تخت تخته🥲

کی براتون تجویز کرده بود ..شما نوشتین 6و8تاروزی🙄 چطور اینهمه خوردی خیلی عجله داشتی برای چاقی ..من د ...

از تو نی نی سایت پیدا کردم روی خودش نوشته بود تا ۸ تا مجاز هستین دلم میخواد سریع چاق بشم ک اونم فقط شکم اوردم

این قرص مخمّر هست..ولی زیادش مثل بقیه ی مکمّل ها عوارض داره.شاید به گلوتن حسّاسیت داری که شکمت چاق ش ...

همین قرص می‌خوردم آبجو ک نمیخورم حروم اگه حلال بود میخوردم😁