2777
2789
عنوان

دعوا با پارتنر

467 بازدید | 16 پست

شما وقتی با همسر یا پارتنرتون دعواتون میشه و هیچجوره حرف همو نمیفهمید چکار میکنی؟؟؟

من اینجور مواقع واقعا نمیدونم چکار کنم

از طرفی ایشون خیلی برام عزیزن و همدیگهرو خیلی دوس داریم ولی وقت دعوا واقعا حس میکنم احساسش میمیره و بی احترامی میکنه به صورت خیلی غیر مستقیم ینی یجورایی رعایت میکنه حرف بد نزنه ولی بازم بی احترامی میکنه و تند میشه

عکس العمل درست اینجور مواقع چیه

چکار باید بکنم ؟؟؟

کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک همیشه سکوت. یه بغضی راه گلو مو میبنده 

منم اینجور بودم ولی الان دارم رو خودم کار میکنم حرف بزنم از خودم دفاع کنم و ناراحتیمو بیان کنم

اون باید بفهمه ک داره با حرفاش منو ناراحت میکنه

مهارت حل مسئله رو باید زمان هایی که حال هر دوتون خوبه و مشکلی ندارید تمرین کنید چون موقع دعوا و درگیری قاعدتا همه بهم میریزن. کتاب ارتباط بدون خشونت رو هم با هم بخونید و تمرین کنید.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
تنهاش بزار وقتی دیدی بحث بالا میگیره بگو ی کاری برام پیس اومده برم  یا بگو ی ساعت دیگه حرف میز ...

اخه خودمم بهم فشار میاد جواب بی احترامیو ندم

ولی اره راهکار شما مثل اینکه منطقی تره

باید سعی کنی از اول کار به اینجا نکشه  اگرم اشتباها پیش اومد باید سکوت کنی تا آروم بشی و محل ر ...

اخه بحث پیش میاد مگه میشه توی یه رابطه بحث نباشه دعوا نباشه

ولی سعی میکنم ازین به بعد اون بحث رو موکول کنم به یه تایم بهتر ک دوتامون آروم بشیم

نمیدونم  چون همیشه اونه که منطقی حرف میزنه و منو اروم میکنه 😂 و نمیذاره رابطه خراب شه

پارتنر من خیلی اخلاق تندی داره عصبی نمیشه نمیشه وقتی میشه بد میشه و منم ک همیشه اونو آروم میکنم ینی من صبر ایوپ دارم تمرین میکنم 😅😅به حرمت عشقمون ب حرمت تایمای خوبمون