2777
2789
عنوان

دخترای قم کسی پایه دوستی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 45 پست
نه قشنگم تهرانم ولی ۲۵ سالمه

چ بد من مشهد بودم یه اکیپ دخترونه داشتیم پنج نفر بودیم ایقد خوش می‌گذشت خیلیا حسرت می‌خوردم میگفتن مارو هم بزارید بیایم تو اکیپتون چون چندین سال بودیم نمیزاشتیم یعنی عشق میکردیم خیلی بد شد دوتامون از دخترا ازدواج کردیم من اومدم قم اون یکی همون جاست ولی کمرنگ شد گروهمون سه تا دختر دیگه هم دانشگاه میرم میشم معلم شده ولی فقط زنگ تماس گروه با هم هستیم دلم تنگ شده برا اون روزا هییی

اره خب.. چند روز پیش با همسرم مبل اوردیم برای مشتری .. برام عجیب بود ، همه از دم چادری ، خشک بودن ...

اره عزیزم شما احتمالا مناطق پایین رفتید که عرب هم زیاد بوده

وگرنه منطقه ما مثلا نیم ساعت بیرون باشی یکی دوتا چادری

حالا من خودمم حجاب دارما ولی میگم دوستام و فامیلام ندارن

یا مثلا رستوران و تالار و کافه خوب خیلی داره

حالا خواستی بیای این سری برو رستوران مدائن 😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته شوهرمو همینا رو میگه واقعا پولدارن من زنبیل آباد یالاریه قدس دوستدارم محلش عالیه با شوهرم رفتی ...

اره عزیزم مام سالاریه هستیم خیلی اینجا اوکیه حداقل براگشتن و کلاس رفتن بیا دلت باز میشه

عزمزمه اشکالی نداره من یه دوستی دارم دقیقا مثل شما از تهران اومده نیروگاه میشینن اونجام محله خوبی نی ...

کاش از تهران میومدم خونوادم نزدیک بودن من از مشهد اومدم حتی خونوادم دورن ازم 😔💔

کاش از تهران میومدم خونوادم نزدیک بودن من از مشهد اومدم حتی خونوادم دورن ازم 😔💔

الهی عزیز دلم

چند وقت یه بار میری؟

اصلا شوهرت شرایط نداره برید؟

آخه شغلشم که جوری نیست مکان خاصی بخواد

اره عزیزم مام سالاریه هستیم خیلی اینجا اوکیه حداقل براگشتن و کلاس رفتن بیا دلت باز میشه

اره کلا پایین شهر پیاده نمیرم حتی نونوایی ، از خونه بیرون نمیرم ، شهر قائمم ولی شوهرم از سر کار بیاد بیرون رستوران بوستان میریم علوی سالاریه 

اره عزیزم شما احتمالا مناطق پایین رفتید که عرب هم زیاد بوده وگرنه منطقه ما مثلا نیم ساعت بیرون باشی ...

😍😍

نمیدونم کجاش بودیم ولی کیفیت غذاش خوب بود 

قربونت عزیزم ♥️

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

الهی عزیز دلم چند وقت یه بار میری؟ اصلا شوهرت شرایط نداره برید؟ آخه شغلشم که جوری نیست مکان خاصی ...

شوهرم مهندسه، شغل دومش خوانندگی سوپرایزر تو رستوران عروسی دوتا شغل داره داریم تلاش میکنیم از خونه بالاش بریم فقط راخت نیستیم اینجا ، گفتم بریم مشهد گفت نمیتونم بخدا اونجا بره بیشتر در میاره مشهد مثل قم نیست کلی خواننده ها تو خیابون آزادیه کلا کلاسهای رقص زیاد ، ب خواننده ها کلی پول میدن خودش دید عروسی خواهرم تعجب کرد پول پارو میکردن تو عروسی می‌ترسه از خونوادش دور بشه میدونم خودم هر شیش هفت ماه میرم مشهد اوایل هر دو ماه میرفتم الان دیرتر را خیلی دوره میگم با قطار بریم نمیره چون تو را همش تصادف میبینیم یه بارم تصادف کردیم خدا رحم کرد زنده موندیم بخدا کل طلاعام دادم بره ماشین درست کنه 

اره عزیزم اینجا کلا غذاش خوبه حتی رستورانای مرکز شهرش از نطر غذایی اوکیه

اره همیشه جاهای خوب خوب میریم رستوران غذاش حرف نداره انگار تو کشور قم بهترین غذاها رو داره بد تهران چون اینجا از خارج زیاد میان عربای پولدار اینجا زیاد زندگی میکنن

الهی عزیزم  کاش راضی میشد می‌رفتید  ولی حداقل سعی کن راضیش‌کنی به قطار و زیادبری مشهد ی ...

اره چون مشهد میریم همش میکردیم با فامیلا ماشین نداشته باشه خوشش نمیاد میگ حتما اگ با قطار بریم باید ماشینم با قطار ببریم