2777
2789
عنوان

دخترای قم کسی پایه دوستی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 45 پست
اره ولی بیشترشون از اتباع هستن منم دوست ندارم با اتباع رفیق بشم یه ایرانی مثل خودم باشه راحترم 

ولی بعضی از اتباع از ایرانیا بهترن تو دوستی

من الان چند تا دوست اتباع دارم اینقدر مهربون و خوبن

ولی ایرانیای خودمون هی خودشونو میگیرن و از دماغ فیل افتادن

منم چن روز پیش اومدم قم یه کاری داشتیم  همین حسو داشتم ... انگار بقول تو سردن ، مدلشون همینطو ...

اووو چند روز اومدی یه دختره از فامیلای شوهرم عروس شده رفته جنوب بد اومده بود خونمون گفت هیچ رفیقی ندارم تو قم ۲۷ سال زندگی کردم با کسی نتونستم رفیق بشم خیلی دختر شادی بود گفت سعی نکن رفیق پیدا کنی اینجا همه سردن مثل ما خوش ذوق اهل گشتن نیستن تو ک جدید اومدی ولی قراره تا آخر عمل اینجا زندگی کنم چون ازدواج کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی باشگاه سالاریه اتباع ندارع توش؟ من باشگاه کلهری ماهی یه ملیون میدم شوهرم گفت باشگاه خوبیه وسط شه ...

نه عزیزم ما که اصلا ندیدیم اینجا

کلا ببین این طرفا قمی هست همه ینی مهاجر و شهرای دیگم کمه مهاجرا مناطق ضعیف ترن معمولا

فک کنم اینجا راحت تری بیای ینی از نطر حجابت و اینا

اگه به باجک نزدیک تری یه باشگاه هشت آرنا 

برو اونجا 

تمیز و نو

شهریه شم ۶۰۰ فک‌کنم بدنسازی 

ببین کلا اگه اجاره ای‌.از تهران اومدی منطقه تو عوض کن من که خودم قمی هستم تاحالا فقط گذری از اونجا رد شدم

حالا سالاریه و بلوار امین و قدس گرونه

ولی بنیاد ارزون تره اونجا ها بگرد خونه

اووو چند روز اومدی یه دختره از فامیلای شوهرم عروس شده رفته جنوب بد اومده بود خونمون گفت هیچ رفیقی ند ...

متاهلی با مجردی هم فرق داره 

یا شایدم من اینطوری ام🥲

الان ۱۱ ساله ازدواج کردم ، ولی هیچ دوستی برای رفتو امد ندارم

همه ی دوستام مجازی هستن

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

اووو چند روز اومدی یه دختره از فامیلای شوهرم عروس شده رفته جنوب بد اومده بود خونمون گفت هیچ رفیقی ند ...

نه عزیزم بد جایی افتادین 

دوستای ما که خیلی اهل حالن

حتی دوستای مامانم که سن دار هستن خیلی اهل مهمونی و بیرون رفتن 

خیابون ما که همیشه کافه ها پر و...

ولی بعضی از اتباع از ایرانیا بهترن تو دوستی من الان چند تا دوست اتباع دارم اینقدر مهربون و خوبن ول ...

اره دقیق خیای دخترای خوبین میدونم ولی چون تازه اومدم قم برام عجیبه افغانیا زندگی میکنن تو ایران چون جایی ک زندگی کردم تو شهرمون افغانی را نمیدیم 

نه عزیزم بد جایی افتادین  دوستای ما که خیلی اهل حالن حتی دوستای مامانم که سن دار هستن خیلی اه ...

نمی‌دونم والا اره محلموپم جایی بدیه چیکار کنم خونه پدرشوهرمم نشستیم 

🥲 چرا من فک کردم قم یه جای کوچیکه  گفتی بالاشهر برگام ریخت

اوف نه بابا ببین قم پولداراش اصلا نجومی اند..خیلی کارخونه دار زیاده کلانشهری صنعتی داره و کارخونه دارای خیلی توپ

یه چیزی مردم دیدن و شنیدن

ما که خودمون اینجاییم از این مینالیم که پر مهاجر هست شهرمون ینی اطراف شهر مثلا شهرک هست پر از هزار واحدی...توش همه مهاجرن

الان اپارتمانای ۴۰۰-۵۰۰ متری که اینجا هست فک نکنم شهرای دیگه باشه بجز تهران شاید مثلا اصفهان و مشهدم و تبریز فقط در این حد باشه

وای چون جمعیت قم زیاده و مهاجر خییییلی زیاده بیشتر با اون شناخته میشه کلا کسی میاد قم که بالاشهرش نمیاد نهایت دم حرم

نمی‌دونم والا اره محلموپم جایی بدیه چیکار کنم خونه پدرشوهرمم نشستیم 

عزمزمه اشکالی نداره من یه دوستی دارم دقیقا مثل شما از تهران اومده نیروگاه میشینن اونجام محله خوبی نیست خب ولی کلا کلاساش باشگاهشو طرف ما میاد کلا مدلش به اونجاها نمیخوره

نه عزیزم ما که اصلا ندیدیم اینجا کلا ببین این طرفا قمی هست همه ینی مهاجر و شهرای دیگم کمه مهاجرا من ...

ن من مشهدی هستم باشه ببینم فعلا هفته پیش تصادف کردیم ماشینمون از صافکاری بیاره برم ببینم چون شوهرم اجازه نمیده با اسنپ تنها برم جایی اگ رفیق چیزی داشتم میرفتم 

اوف نه بابا ببین قم پولداراش اصلا نجومی اند..خیلی کارخونه دار زیاده کلانشهری صنعتی داره و کارخونه دا ...

اره خب..

چند روز پیش با همسرم مبل اوردیم برای مشتری ..

برام عجیب بود ، همه از دم چادری ، خشک بودن ..

رستوران رفتیم مشتری هاش عربی حرف میزدن

درمانگاه رفتم حتی تو درمانگاه هم خشک بودن با بیمار و قران رو کتابخانه بود ک بخونی

ممنون که به اطلاعاتم اضافه کردی واقعا نمیدونستم 

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

ازدواج کردم شما قم زندگی میکنی؟؟

نه قشنگم تهرانم

ولی ۲۵ سالمه

اوف نه بابا ببین قم پولداراش اصلا نجومی اند..خیلی کارخونه دار زیاده کلانشهری صنعتی داره و کارخونه دا ...

درسته شوهرمو همینا رو میگه واقعا پولدارن من زنبیل آباد یالاریه قدس دوستدارم محلش عالیه با شوهرم رفتیم خونه فامیلشون ترونمیز آزاد خیلی با محاسبه ای زندگی میکنیم فرق داره ولی گرونه 

ن من مشهدی هستم باشه ببینم فعلا هفته پیش تصادف کردیم ماشینمون از صافکاری بیاره برم ببینم چون شوهرم ا ...

چرا عزیزم خب تاکسی بانوان بگیر یا خودش ببرتت 

بهرحال یه کاری کن روحیه ت عوض شه

کلاس نقاشی ام خیلی خوبه اگه علاقه داری یه جای خیلی خوب بهت معرفی میکنم بری اصلا حالت از این رو به اون رو میشه