2777
2789
عنوان

سرپرست خانوادم+۱۹ سالمه😔

885 بازدید | 27 پست

پول رفتن به خونه رو ندارم

اخر ماه شده و بازم نداری

حقوقم خرج کتاب و کلاس خواهرم شده

داداشمم دستفروشه ولی از ابان ماه تا الان تو شهرمون دستفروشا رو جمع کردن میگن جای مردم نیست تو شهر 

میگن شهرو زشت کردن😔

مگه غیر از اینه که دارن ی لقمه نون در میارن برا خانوادشون؟برن چجوری نون در بیارن ؟

مگ کار داشتن و استخدام شدن انقد راحته اخه...هزار جور دنگ و فنگ داره...

موجودی کارتم ۸۰ هزار تومنه😔

همه دوستام کلاسا دانشگاه رو کنسل کردن و رفتن خونشون و فقط تو اتاق مون فقط من من موندم

چون پول کرایه ندارم😔

خانوادمم تو مضیقه ان 

حقوق کوفتیمم ۲۵ ام میدن

۲۲ ام خوابگاه قفل میشه

نمیدونم چیکار کنم....

نمیتونم کار کنم بخاطر اینکه کمرم شکسته چند ماهه و جدا از این تا قبل از ۷ عصر باید خوابگاه باشم وگرنه نمیذارن بیام خوابگاه

بابامم سکته کرده مخچه ش اسیب دیده نمیتونه کار کنه

با ۳ تا خواهر کوچک تر از خودم چیکار کنم؟

یکیش راهنمایی یکیش ششمی یکیش دبیرستانه

سه تاشون درسخونن و توی کانون قلمچی که بورسیه شدن جزو نفرات برترن

خواهرام زنگ میزنن بم که ۳ هفتس نیومدی خونه،چرا نمیای😔

من نمیتونم بگم پول کرایه ندارم

نمیتونم بگم لباس عیدی براتون نخریدم چون بش قول دادم این عید براش لباس نو بخرم بعد از سالها😔

داداشمم بیکار شده😔💔

سهام رو میگن ۳۰ درصد کم میکنن

امیدم ب این سهامه بود

حقوقم ۳ تومنه با اون سهام میشه ۳ و ۳۰۰

نمیدونم چجوری مخارجو با حقوقم بدم😔

من فقط ۱۹ سالمه دانشجو معلمم

یه دختر ۱۹ ساله که داره خرج یه خانواده رو میده😔

برام دعا کنید دم عیدی بتونم حداقل برا خواهر کوچیکم لباس بخرم و بتونم برم پیششون 🤍🤲

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری 🥀حسابِ من و دوستم🥲🌱

دعا کن همون بیست و پنجم بدن پارسال بعد سال دادن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درکت میکنم مث خودمی  سخته هیف ندارم وگرنه برات ی پولی میزدم حداقل بری خونتون خداکمکت کنه فرشته

منم همون دختری که توومسیر مشکلات دست و پاهام تاول زدن قلبم زخمی مغزم ردی ...ولی ادامه میدم با قدرت🍭🥀زندگی کردن تو جهنمی که برات درست کردن....😏یک روز من سکوت خاهم کرد و تو آن روز برای اولین بار مفهوم دیر شدن را خاهی فهمید!!!دلم در دست او گیراست خودم از دست او دلگیر عجب دنیای بی رحمی دلم گیراست و دلگیرم...چشمام میدید اما قلبم باورنمیکرد...چیزی که قراره دشمنت نفهمه به دوستت نگو!! اونی که میگفت دل نبند تهش تلخیه خودش دلبسته ترین ادم شهر شد...یادتون رفت یاد من موند مرور حرکتاتون شد کارهرروز...سعی کنید تا ۱۲ شب خابتون ببره اگه ۱۲ به بعد بیدار بمونید خیلی خاطرات بد و مشکلات ازرده خاطرتون مییکنه ادم شبا مظلوم تر میشه جوری مغزم رد میده که باورم نمیشه توی روز اون همه قوی ام.نمیدونم پس کی قراره سرنوشت میخاد اون روی خوب زندگی رو بهمون نشون بده.چگونه میتوان به تاول های پا گفت مسیر طی شده اشتباه بوده...یه روز کسیو ک ترس از دست دادنشو داشتی خودت قیچیش میکنی...ینی میشه روز خوب منم برسه.خاهر قشنگم بخاطرت ازجونمم میگذرم واسه خوشحالیت...زمان همه چیزو ثابت میکنه...زمین گرده همه کارما پس میدن کسی ک بهت بدی کرده بود یه روز همون سرش میاد.. ما که توقع نداشتیم دنیا مارو نوازش کنع فقط میخاسیم یکم کمتر جیگرمونو بسوزونه.خدایاا کسی پشتم نیست تنهام خودت دستمو بگیر و ولم نکن

چرا اینطوری میکنید میایم همدردی کنیم معلوم میشه الکی میگید 

خدا رو خوش نمیاد 

تا دست تون رو میشه هم کاربری میره دست چند نفر 

عه عه عه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

چرا اینطوری میکنید میایم همدردی کنیم معلوم میشه الکی میگید  خدا رو خوش نمیاد  تا دست تون ...

ینی چی الان😑😑

اگر باور نداری،لزومی نداره وهرد تاپیکم شی

توهین نکن خانوم محترم

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری 🥀حسابِ من و دوستم🥲🌱
چرا اینطوری میکنید میایم همدردی کنیم معلوم میشه الکی میگید  خدا رو خوش نمیاد  تا دست تون ...

دقیقا ، تحربه این سالها ثابت کرده 

هرکاربری که میگه کاربری دست چند نفره دروغگو .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ