2777
2789
عنوان

سرپرست خانوادم+۱۹ سالمه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 27 پست
تو ک تو یکی از تاپیکات گفتی تک فرزندی  مادرتم بارداره فعلن  داداشه از کجا اومد

داشتم با تایپک اش گریه می کردم🙄😐😑.... که پیام تو رو دیدم.. 🥴🥴😑

روز های خیلی خوبی تو راهه... 🧡🌈🌱... خدایا شکرت🦋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا ، تحربه این سالها ثابت کرده  هرکاربری که میگه کاربری دست چند نفره دروغگو .

اره والله

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دروغ نگیم

توهین نکن خانوم محترم

اینکه شرایطم خوبه یا بد،اینکه بهتر هز شرایطه توعه یا بدتر،اینکه نمیتونی تصور کنی همچین چیزیو،دلیل بر این نمیشه دروغ گفته باشم

درضمن اگر فکر میکنی دروغ میگم،وارد تاپیکم نشو،نه افصاب منو خورد کن نه خودتو

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری 🥀حسابِ من و دوستم🥲🌱
ینی چی الان😑😑 اگر باور نداری،لزومی نداره وهرد تاپیکم شی توهین نکن خانوم محترم

من که توهین نکردم ولی کاش اینقدر بی ادب بودم حداقل دلم خنک میشد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من که توهین نکردم ولی کاش اینقدر بی ادب بودم حداقل دلم خنک میشد

همینکه میگی دارم دروغ میگم،توهینه

جهت درد دل اومدم اینجا

حالا هی نمک بزنین به زخمم

من پریشان تر از آنم که تو میپنداری 🥀حسابِ من و دوستم🥲🌱
دقیقا ، تحربه این سالها ثابت کرده  هرکاربری که میگه کاربری دست چند نفره دروغگو .

خیلی کارشون زشته منم چقد ساده هستم ک باور کردم دارم حساب میکنم چقدر میتونم از عیدی و حقوقم بهش بدم 

همینکه حرفمو باور کردی برام یه دنیاس🤍🌱 دعام کن

تحت پوشش کمیته اگر نیستین حتما برین تحت پوشس            برو مددکاری دانشگاه شرایطتو بگو   الان کمکت کنن  بعدم با خوابگاه صحبت کنن تا ساعت بیشتری بمونی کار کنی