2777
2789
عنوان

یه سوال راجب خانوم همسایمون

474 بازدید | 30 پست

سلام خانوما من دخترم با خط داداشم اومدم فهمیدم قبلا عضو بوده کاری ندارم حالا

یه سوال راجب خانوم همسایه که باهاش دوستم دارم

ایشون شوهرش فوت کرده ۲ سالی میشه با یه آقایی صحبت میکنه که آقاهه خیلی ادعای عشق و عاشقیش می‌شده و همه کاری براش میکرده و قصد ازدواج داشته و هزینه میکرده برای این خانوم مثلا پول میزده کادو میخریده این خانومم کم کم داشته دلش نرم می‌شده که میفهمه قصد این آقاهه سو استفاده س و همش حرفای مثبت ۱۸ میزده که این خانومه پا بده ولی ایشون که تازه متوجه شده این آقا چجور آدمیه میخواد باهاش کات کنه حالا اون آقا میگه باید هزینه هایی که برات کردم این مدته بهم برگردونی مبلغشم ۶۰ میلیون گفته ای گفته چجوری حساب کردی اون گفته من اینقدر هزینه کردم برات و تو باید برگردونی یا باید به خواسته ی من تن بدی چدن میدونه اون خانوم شرایط برگردوندن این پولو با دوتا بچه نداره و به زور سر میکنه همینجوریش.حالا گفته اگه برگردونی راضی نیستم یه روزم قبلا گفته حلال باز دوباره گفته نه باید برگردونی حالا این خانوم عذاب وجدان گرفته 

دخترم مسدود شدم با اکانت داداشم اومدم🤭

من بهش گفتم ولش کن تو که نخواستی برات هزینه بکنه خودش خواسته میگه نه بخدا تازه من خیلی بهش میگفتم نکن ولی میگف چون دوستت دارم میکنم حالا که به هدفش نرسیده میگه پس بده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دخترم با خط داداشم اومدم😑😑😂😂😂

نده عذاب وجدانم نداشته باشه رسید دستش نداره که

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
من بهش گفتم ولش کن تو که نخواستی برات هزینه بکنه خودش خواسته میگه نه بخدا تازه من خیلی بهش میگفتم نک ...

چی خریده مثلا ۶۰ میلیون؟

همون کادوهارو پس بده بهش

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بنظرم حق با آقاهس  اگه خانومه قصدش فقط هزینه بوده و خرید چرا پاش مونده  یا باید حرفشوجلو ...

تو آشنایی بودن دیگه حالا دیده به درد نمیخوره

از نظر شرعی وقتی به کسی کادو بدی اون شخص میشه صاحب کادو و اختیار دار میشه ومیتونه پس نده چون اختیار اون جنس رو داره

بابت بقیه هزینه ها هم میخواست خرج نکنه

مگه قبلاً باهم قرار گذاشتن که بابت هزینه ها خانم کاری انجام بده 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

حسابی اقا رو تلکه کرده     خب الان مشکل کجاست؟!اگه اقا راضی نباشه میخواد بهش پا بده شصت ...

نه بلاکش کرده ولی اون گفته راضی نیستم باید برگردونی ولی این اصلا نداره برگردونه

از نظر شرعی وقتی به کسی کادو بدی اون شخص میشه صاحب کادو و اختیار دار میشه ومیتونه پس نده چون اختیار ...

نه بابا این بنده خدا روحشم خبر نداشته مثلا می‌گفته بچم مریض شده دارم میبرمش دکتر آقاهه ۲ تومن براش میزده یا غذا سفارش می‌داده براشون اینجوری اینجوری میگه ۶۰ تومن هزینه کردم