2777
2789
عنوان

پرستار مرد چ گیری داده ب من

709 بازدید | 25 پست

هی میاد میگه سرمت نمیره،میاد هی دستمو نوازش میکنه،در حالی که سرم داره میره،میگه نمیره،الانم باز اومده میگه دانشجویی، نمیدونه دوتا بچه دارم،گیر چی افتادم اه

هنوزم انتخاب قلبمی بهترین اشباه من،بیا دستمو تو بگیر گناهش ب پایه من😣😔💔💔💭

فانتزی های ذهن یک بچه دبیرستانی

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فانتزی های ذهن یک بچه دبیرستانی

خواهشا شمام اشتباه پرستارو تکرار نکن،من مادر دوتا بچم،یعنی انقد دیگه باید حالیم نباشه منظور طرفو

پرستار مرد هیچوقت اینکارو نمیکنه..زاییده ی تخیلاتته

نخیر فک میکنه مجردم،میگه دانشجویی میگم نه میگه پس محصلی دیگه

خواهشا شمام اشتباه پرستارو تکرار نکن،من مادر دوتا بچم،یعنی انقد دیگه باید حالیم نباشه منظور طرفو

اون واقعاً منظوری نداره اینجا کسایی هستن که شوهراشون پرستاره با زاده ی تخیلات خودت اونارو بدبین میکنی درحالی که پرستارا علاف نیستن از این کارا کنن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

کاربرای اینجا رو چه پایه اساسی میگین زاییده تخیلاته؟

انقدر بعضی مردا کثیف شدن حد و‌حدود نداره

استارتر میگه بچه دارم شما میگید بچه دبیرستانی

بنظرم پاشید برید بخوابید بهتره

کاربرای اینجا رو چه پایه اساسی میگین زاییده تخیلاته؟ انقدر بعضی مردا کثیف شدن حد و‌حدود نداره استا ...

همینو بگو ینی ی آدم باید دیگه خیلی نفهم باشه ندونه منظوره طرفو