2777
2789

در دوران جوانی عاشق شدید؟ اگه شدید و با کس دیگه ای به رضایت خود ازدواج کردید ، و غبار زمان سال ها اون دوران رو پوشانده .

حالا باز هم به اون دوران عشق فکر می کنید ، آرزوی با اون بودن درونتون زنده هست ،؟ بهش فکر می کنید ؟ و حس قبلی مونده؟ به شوهرتون که آدم خوبی هست و عشق قبلیتون که تسخیر شده بودید چه احساسی دارید ؟

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۵ را رد کردم.. آره خیلی فکر میکنم به اینکه چه کیس های خوبی را با ندونم کاریام از دست دادم.. به اینکه چقد بی سیاست بودم.. و در آخر میگم قسمتم همین همسر فعلیم بوده دیگه..همسرمو دوست دارم.. دیگه اون طرفم ازدواج کرده بچه داره اتفاقا تازگیا تو اینستا بهم درخواست داد که قبول نکردم..

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

من از معدود هم سن های خودم هستم که به عشقم رسیدم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من هر روز خداروشكر ميكنم كه به عشق اولم نرسيدم  هرشب همسرم وقتي ميخوابه ميگم خدايا شكرت كه مرا ...

منم اولین کسی که باهاش تو رابطه بودم و خواستگاری کرد ازم خیلی خفن بودن. الان میگم آخه اون چی بود من باهاش بودم باباش تو کار مواد بود😏😏😏😏😏 ولی دومی واقعا آدم باشخصیتی بود که با ندونم کاری از دستش دادم و سومی همسرمه الان

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
حالا از ۳۰پایین باشه سنمون نباید نظر بدیم🤔

میخواد ببینه بعد گذشت زمان طولانی هم به یادش هستند یا نه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

حالا از ۳۰پایین باشه سنمون نباید نظر بدیم🤔

آخه پایین سی غرق احساس هست ، بالای سی دوران عقل

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
من هر روز خداروشكر ميكنم كه به عشق اولم نرسيدم  هرشب همسرم وقتي ميخوابه ميگم خدايا شكرت كه مرا ...

خوب تو شاید از ته قلب عشق رو تجربه نکردی

نه کسی اینجوری نیست  وقتی کسی با رضایت خودش ازدواج میکنه دیگ ب نفر قبلی فک نمیکنه

من با رضایت ازدواج کردم چون متاسفانه نفر قبلی را از دست داده بودم ولی این دلیل نمیشه بهش فکر نکنم.. بعد از ۱۳ سال تو اینستا بهم پیام داد که جواب ندادم این یعنی اونم با وجود زن و دو تا بچه هنوز منو یادشه

دیگه به گذشته ها فکر نکن بار منفی داره، ی چیزی بوده رفته تقریبا همه دارن ی همچين دورانی

منظورم راه حل نبود ، مواجهه با حقیقت درون بود ، تو راه حل دادی ، آیا خودت هم داشتی و تلاش می کنی فراموش کنی،؟ این تلاش نشون میده در خاطرت هست