چقدر خوب تربیت شدی خدا به پدر و مادرت خیر دنیا و آخرت بده دقیقا موافقم
متشکرم عزیزم.
اینو گفتم که بدونین انسانیت شاید کم رنگ شده باشه ولی هنوز از بین نرفته.
دلم میخواد دخترای ایرانی بیشتر ارزش خودشون رو بدونن تا به هر رابطه ای آره نگن. تا بفهمن هرکسی لایق بودن در یک ارتباط سالم و درسته نه اینکه نفر سوم باشه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نفهمیدم منظور حرفتو ؟ ینی این آدم ک من گفتم ممکنه روزی خیانت کنه؟
نه میگم الان سر چیزای دیگه بحث میکنی رو با زمان خیانت مقایسه نکن
مردا وقتی دلشون گرم زن دیگه بشه قول قرار و رحم و بچه و آبرو و ترس همه از بین میره برای بی معنیه میشه چون دلش جای دیگه است
پس با قول قرار دلت سفت نشه و بشین تمرکزت رو رو خودت بزارع واقعاً
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
میدونم باید خودمو دوست داشته باشم ولی آدم از همدمش انتظار این کارارو نداره 😞من واقعا اذیت میشم نمیت ...
دلم میخواد اینو بدونی در نهایت به یه حس بی تفاوتی آرامش بخش میرسی و اونجاست که بت اون آدم برات شکسته میشه و تو تازه شروع میکنی به دیدن خودت و اهمیت دادن به خودت. اون بی تفاوتی حتی از نفرت هم بهتره چون نفرت از روانت انرژی میگیره ولی بی تفاوتی بهت فقط آرامش میده.
خیانت ارزش موندن نداره آدمی ک راه خیانتو یاد گرفته دیگ ادامه میده
مادر نشدی دیگه که محکم اینم میگی
اره ارزش نداره ولی چیزی مهمتر از خودت داری برا موندن و اون بچه است
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
وقتی یکی اینجا تاپیک میزنه جچیکار کنم به خصوص در مورد خیانت هیچ وقت نمیگم جداشو با خود میگم حتما مجب ...
رفتم راحتترین کاره یک بار اذیت میشی موندن عین خود خودکشی و ایثار هست