الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین وکالت خیلی خوبه. امروز یک خانم وکیل اومده بود پیشم این ماه 40 تا پرونده طلاق داشت از هر کدوم 40 ...
سلام خوبین عزیزم برای پرونده گرفتن و موفقیت شهر محل اشتغال مهمه؟ مثلا شهرهای اطراف استان میشه موفق و پولدار شد؟ یا حتما باید مرکز استان بیافتیم؟ مثلا تهران یا میشه تو شهرهای اطراف هم خوب پول درآورد؟
سلام خوبین عزیزم برای پرونده گرفتن و موفقیت شهر محل اشتغال مهمه؟ مثلا شهرهای اطراف استان میشه موفق و ...
سلام. نه بستگی به خوتون داره. تو شهرا کوچیک هم درآمد خوبه. از طرفی می تونید تو هر بزرگم پرونده داشته باشین برید دفاع کنید و بر گردین مشکلی نیست تو کل شهرهای ایران میتونید پرونده داشته باشین فقط نمیشه متمرکز شد. مثلا پروانه شما یه شهر کوچک باشه نمی تونه. تو تهران زیاد پرونده بگیرین بیش از 5 تا در هر ماه واگرنه تا 5 تا مشکلی نیست. البته برا کانون وکلا می گم از برنامه مشاوران و نمی گم
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
سلام. نه بستگی به خوتون داره. تو شهرا کوچیک هم درآمد خوبه. از طرفی می تونید تو هر بزرگم پرونده داشته ...
سلام عزیزم خوبین. پس فرضا اطراف تهران مثل چهاردانگه افتادم نگران نباشم؟ خیالم راحت بابت درآمدش؟ بعد اینکه مثلا محل کار چهاردانگه بود تو شرکت های تهران همزمان میتونم مثلا وکیل شرکت باشم؟ یا اونم باید تو شهر محل اشتغال باشه؟ چندروز پیش آزمون کانون بود سوالات خیلی سخت بود اونقدر که من واسه رتبه شدن خوندم الان فقط دعا میکنم فقط قبول بشم البته هدفم فقط کانونه مرکزوکلا رو خوشم نمیاد
سلام عزیزم خوبین. پس فرضا اطراف تهران مثل چهاردانگه افتادم نگران نباشم؟ خیالم راحت بابت درآمدش؟ ...
سلام جانم. ارزوی موفقیت و توفیق دارم. ان شاالله قبول میشین. نه عزیزم اصلا یک ذره هم نگران نباش. خیالت از اون بابت راحت راحت باشه. اول اینکه کانون به راحتی انتقالی می ده. بعدشم اصلا از بابت کار مشکلی نیست. می تونید تو شرکتهای تهران هم کار کنید. حتی تو تهران پرونده بگیرین. کاری ندارن. من با هیات انتظامی کانون وکلا و رئیس هیات مدیره صحبت کردم می گفت هر ماه تا 5 تا پرونده بگیرین مشکلی نداره. بیشتر هم بگیرین باز ما گیر نمی دیم می دونیم به پول احتیاج دارین فقط اگه زیاد تمرکز کنید یه موقع قاضی بفهمه و گزارش کنه مجبوریم رسیدگی کنیم که اونم ماست مالی می کنیم می ره و حل میکنیم. مشکل رو.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا