2777
2789
عنوان

یه سوال از خانم های بالای ۳۵سال متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 77 پست

من 18 ساله بودم فک کردم عاشق شدم که 2 سالم طول کشید و چندبار اومدن خواستگاری که بار آخر  مادرم حتی در رو باز نکرد روشون هرکار کردم خانوادم  رضایت ندادن حتی قرص خوردم که مثلا خودکشی کنم.... اما 2 سال بعد با شوهرم آشنا شدم که تازه  فهمیدم عشق واقعی چیه و الان بعد از 12 سال زندگی همیشه میگم خدایا هزاران هزار بار شکرت که خانوادم نذاشتن و خیلی بهترش نصیبم شد... و الحمدالله بعد 12 سال عشقم روز به روز زیادتر میشه نسبت به همسرم... 

💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚‍♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚‍♀️
شوهرم همونی که عشقم بود و الان از ازدواج باهاش پشیمونم.

خوب  ، عشقت از بین رفته یا از بعضی رفتارهایش خوشت نمیاد!؟

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۵ را رد کردم.. آره خیلی فکر میکنم به اینکه چه کیس های خوبی را با ندونم کاریام از دست دادم.. به ا ...

اگه همسرتون رو دوست دارید ، پشیمونی چرا ؟!؟ 

رد کردن تقاضای فالو ، به خاطر این نیست که یاد آوری احساس پیشین ، ناراحتت می کنه؟ بی تفاوت نبودن خودش موید داشتن احساس هست . نفرت و عشق دو لبه یک شمشیر و هم جنس هستند

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
خوب تو شاید از ته قلب عشق رو تجربه نکردی

اتفاقا تجربه كردم ٨ سالم به پاش موندم 

اوايل ازدواجم فكر ميكردم كاش بيشتر صبر ميكردم 

ولي با گذشت زمان فهميدم چه راه غلطي رو رفته بودم 

هنوز كه هنوزه مادرش بهم زنگ ميزنه و جوياي حال من هست 

ولي كليت ماجرا رو نگاه ميكنم خوشحالم كه باهاش به سرانجام نرسيد 

همسرمو با دنيا عوض نميكنم 

نه کسی اینجوری نیست  وقتی کسی با رضایت خودش ازدواج میکنه دیگ ب نفر قبلی فک نمیکنه

مطمعن هستی؟ یا دوست داری اینطوری باشه ؟ 

همه خانم ها مواقفق هستید؟؟

والا سنم پایین سی هستش ولی اصلا عرق احساس نیستم 

خوب کلی گفتم . همیشه استثنا هست . خوب نظرتو بگو،😁

من بله عاشق بودم ،اللن حتی ذره ای بهش فکر نمیکنم چند بارم با عناوین مختلف دوسال پیش زنگ زد از همه بلاکش کردم مسر خوبیم بود همه چی تموم  ولی هی لفت داد منم رهاش کردم راحت شدم

من با رضایت ازدواج کردم چون متاسفانه نفر قبلی را از دست داده بودم ولی این دلیل نمیشه بهش فکر نکنم.. ...

عزیزم ببخشیدا شما براش خاص نبودید

اون مرد با وجود زن و دوتا بچه که به شما درخواست داده یه ادم عوضی و خائن بوده

شانس اووردی باهاش ازدواج نکردی

خوب کلی گفتم . همیشه استثنا هست . خوب نظرتو بگو،😁

استارتر‌ جون شما عشقی داشتید که هنوز بهش فکر میکنید؟ متاهلی‌د الان؟

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 
منم اولین کسی که باهاش تو رابطه بودم و خواستگاری کرد ازم خیلی خفن بودن. الان میگم آخه اون چی بود من ...

لحن حرف های نشون میده یک ای کاش و افسوسی داری ، نتیجه رو ضمنی جواب دادی

استارتر‌ جون شما عشقی داشتید که هنوز بهش فکر میکنید؟ متاهلی‌د الان؟

شما دختر ها حتی تو فضای مجازی هم خودتون رو سانسور می کنید . من حقیقت رو بگم 

فقط یک بار عاشق بودم که پا پیش نذاشتم ، دومی و سومی ، به خودم  تلقین عشقی دادم ولی به خاطر روراست نبودن خودم با خودم ، زیاد پیش نرفتم ، به افرادی که در زندگیم بودن فکر می کنم ، ولی ژرف که نگاه می کنم ، به دلیل زندگی در خیال ، سوژه بیرونی نداشتم . به عبارت ساده تر ، نمی‌دونم عاشق بودم یا افسردگی منو متوهم کرده بود . ولی حالت شدیداً عاشقانه داشتم ، اما ترس و تفکر زیاد مانع شد ، ضمنا کاملا هم عاشق نبودم

من با رضایت ازدواج کردم چون متاسفانه نفر قبلی را از دست داده بودم ولی این دلیل نمیشه بهش فکر نکنم.. ...

آفرین این یادها و شخم زدن گذشته  زنده کردن بعضی خاطرات دیگه ارزش نداره آدم باید به فکر حال و آینده باشه