2777
2789
عنوان

چیکار کنم

224 بازدید | 52 پست

من قبل ازدواجم دختر فوق العاده شاد و پر انرژی بودم از اونا که زبون زد فامیل بودم و از 14 سالگی خواستگار داشتم و همه دوست داشتن و عاشق خودم بودم و هیچ کمبودی نداشتم از وقتی ازدواج کردم احساس پوچی میکنم و احساس میکنم واقعا ادم کاملی نیستم هر روز از یچیز خودم ایراد میگیرم و روز به روز دارم افسرده تر میشم و کلا اعتماد به نفسمو از دست دادم احساس میکنم همسرم اصلا حسی بهم نداره و من براش کافی نیستم چیکار کنم که تغییر داشته باشم که خوشکلتر بشم با اینکه قبلا فکر میکردم واقعا قشنگم و هیچ مشکلی ندارم اما الان فکر میکنم سر تا اشکالم 

عزیزم ب مشاوره و دکتر مغز و اعصاب مراجعه کن شاید نیاز به داروی اعصاب داشته باشی اما راه بهتر اینه رو ...

داروی اعصاب مصرف کنم فکر نمیکنم بهم کمکی بکنه 🥲 دید همسرمو چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این حس ها از ناکافی بودن میاد و کمی نشونه ی افسردگیه

باید برای خودت کاری دست و پا کنی، اگرم شاغلی که شغلتو عوض کن بدردت نمیخوره

ولی من فکرمیکنم کار درست و حسابی نداری یعنی بیکاری، هنری نداری  روزاتو به بطالت میگذرونی

اگه چندروزت واقعا مفید باشه این حسو نداری و تز خودت راضی هستی ولی این روزها تعدادشون کمه

حرفاتو کاملا درک میکنم چون خودمم درگیرش بودم و هستم ولی دارم برای بهترشدنش تلاش میکنم

عزیزم این حس ها از ناکافی بودن میاد و کمی نشونه ی افسردگیه باید برای خودت کاری دست و پا کنی، اگرم ش ...

حق با توعه شاغل نیستم و همسرم اجازه کار کردن بهم نمیده و خیلی حساسه همش به کار خونه میرسم و ...

داروی اعصاب مصرف کنم فکر نمیکنم بهم کمکی بکنه 🥲 دید همسرمو چیکار کنم

بنظر من میازی به دارو نداری فقط نیاز به محرک داری، یچیز جذاب پیدا کنی، با دوستای با انگیزه وقتتو بگذرونی تا تو هم به حرکت بیوفتی

وقتی روزهات مفید باشه ، به بطالت نگذره و پیشرفت کتی همسرتم برات ارزش قائل میشه و تورو خانم مستقلی میبینه که درتلاشه ، حس هردوتون عوض میشه

به همسرت نیازی نیس بگی بنظرم سعی کن با رقص و ورزش باشگاه حال خودتو خوب کت

منظورم دیدی که نسبت به من داره اینکه واقعا نمیدونم منو دوست داره یا نه اینکه اصلا به من هیچ زنگی نمیزنه حالمم بپرسه و ...

بنظر من میازی به دارو نداری فقط نیاز به محرک داری، یچیز جذاب پیدا کنی، با دوستای با انگیزه وقتتو بگذ ...

و احساس میکنم این اینستا و دخترای دیگه بی تاثیر نیستن چون همش زندگی و منو با اونا مقایسه میکنه و. وز به روز بیشتر خورد میشم 

منظورم دیدی که نسبت به من داره اینکه واقعا نمیدونم منو دوست داره یا نه اینکه اصلا به من هیچ زنگی نمی ...

مرداد همشووون همینن عزیزم کلا اخلاق و حالشون همینه شوهر منم عقدیم اصلا نه زیاد زنگ میزنه نه توجه ما زناییم که همش تشنه محبتیم مردا براشون مهم نیس درگیر کار و پول و دغدغه

حق با توعه شاغل نیستم و همسرم اجازه کار کردن بهم نمیده و خیلی حساسه همش به کار خونه میرسم و ...

ایرادی نداره عزیزم منم چندساله متاهلم و بیرون از خونه کار نکردم، مستقیما بهم نمیگه نرو ولی هرچی اگهی بهش گفتم فلانجا هست و اینا یچیزی بهونه اورده خودم متوجه شدم دوس نداره برم بیرون کار کنم، برا همین از بافتنی و نقاشی گرفته تا هرچیزی بگی خودمو باهاش سرگرم کردم و حتی چیزایی هم اینترنتی فروختم، مهم اینه که جا نزنی عزیزم و راه در رو برا خودت پیدا کنی که چجوری فرصت بسازی

مرداد همشووون همینن عزیزم کلا اخلاق و حالشون همینه شوهر منم عقدیم اصلا نه زیاد زنگ میزنه نه توجه ما ...

اما من واقعا به این چیزا نیاز دارم که حالم بهتر بشه بعضی وقتا جدی راجبش باهاش حرف زدم و گفتم چی دوست دارم و اینکارا حالمو خوب میکنه اما بازم بی نتیجه اس

ایرادی نداره عزیزم منم چندساله متاهلم و بیرون از خونه کار نکردم، مستقیما بهم نمیگه نرو ولی هرچی اگهی ...

کلا روحیه هیچکاری ندارم بعضی وقتا واقعا به مردن فکر میکنم که همه چی تموم شه و فکر میکنم جز اون هیچی خوب نمیکنه حال روحیمو 

اما من واقعا به این چیزا نیاز دارم که حالم بهتر بشه بعضی وقتا جدی راجبش باهاش حرف زدم و گفتم چی دوست ...

عزیزم گفتنش انگار ادم اویزونی هستیم و بهشون حس منفی میده و تازه بدشون میاد، باید با ترفندهایی دلبری کنی و خواسته ت رو زیرکانه بگی، متاسفانه اینچیزارو بهمون یاد ندادن ولی هیچوقت دیر نیست که دنبالش باشی و یاد بگیری