2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 52 پست
منم گفتم فایده نداره انقدم امشب گریه کردم که الان حالم خیلی بده اما بعد میگم به جهنم 

من هیچوقت فکر نمیکردم ازدواج انقدر حال منو بد کنه از یه ادم شاد سر زنده تبدیل شدم به یه ادم افسرده و نا کافی که فکر میکنم فقط مردن حالمو خوب میکنه باورم نمیشه این منم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم گفتنش انگار ادم اویزونی هستیم و بهشون حس منفی میده و تازه بدشون میاد، باید با ترفندهایی دلبری ...

اونا با میکاپای عروس و کلی فیلت ر و کوفت و زهر مار اون شکلین کلا با زندگی واقعی فرق داره چطوری باید بهشون فهموند واقعا نمیدونم 

کلا روحیه هیچکاری ندارم بعضی وقتا واقعا به مردن فکر میکنم که همه چی تموم شه و فکر میکنم جز اون هیچی ...

عزیزم این چیزا علائم افسردگیه که میگی و درمان داره، روزا از خونه بزن بیرون حتی به بهونه خرید نون یا شیر برو هوایی بخوری، بهانه منظورم برای خودته، که خودتو موظف کنی بری بیرون، بعدم راحت و رها برو یه مانتو شلوار ساده بپوش و بدون ارایش که وقتتو نگیره، فقط بزن بیرون راه بری، نمیدونی چقدر به حال خوب ادم کمک میکنه

عزیزم این چیزا علائم افسردگیه که میگی و درمان داره، روزا از خونه بزن بیرون حتی به بهونه خرید نون یا ...

احساس میکنم تا بچه دار نشدم باید یه فکر درست برای زندگیم بکنم من اینجوری و با این حس بد نمیتونم مادر خوبی برای بچم باشم

من هیچوقت فکر نمیکردم ازدواج انقدر حال منو بد کنه از یه ادم شاد سر زنده تبدیل شدم به یه ادم افسرده و ...

هیچوقت نگو بهش بهم محبت کن چون اینجوری بدتر میکنن و فاز برشون میداره من از غصه تیرویید گرفتم از بس بغض کردم

اینکه همسر ادم روحیه رو بد و بدتر کنه بی تاثیر نیست

عزیزم دلیلش همسرت نیست، دلیلش خودتی که انقدر به همسرت وابسته ای و همه چی رو به ایشون ربط میدی، باید کارهای شخصی خودتم داشته باشی و همه چی رو بند به همسرت ندونی، اجازه نده هیچکسی حتی همسرت روحیه ت رو بهم بریزه

تا وقتی طرز فکرت اینجوریه حالت همینجوری باقی می مونه عزیزم

هیچوقت نگو بهش بهم محبت کن چون اینجوری بدتر میکنن و فاز برشون میداره من از غصه تیرویید گرفتم از بس ب ...

دیگه فکر کن من به کجا رسیده بودم که گفتم اقا من دوست دارم بهم زنگ بزنی ار اینکه حالمو بپرسی و به فکرم باشی بهم بگی خوشم میاد زن جز محبت چیزی نمیخواد وقتی من شاد باشم زندگی شادی خواهیم داشت میگه درسته حق با توعه باز یادش میره همه اینارو

من فقط حرفای اون روم تاثیر میزاره همه ازم تعریف میکنن جز کسی که برام مهمه ازم تعریف کنه

نمی تونی باهاش مستقیم صحبت کنی و بگی هرچی توی دلت هست؟ بگی چرا نسبت به من کم توجه یا بد توجهی؟ کلا هرچی هست رو بگی؟

عزیزم دلیلش همسرت نیست، دلیلش خودتی که انقدر به همسرت وابسته ای و همه چی رو به ایشون ربط میدی، باید ...

من خیلی عاشقشم خیلی سعی کردم درستش کنم برام مهم نباشه چی میگه چیکار میکنه رو خودم کار کنم اما نمیتونم بی تفاوت باشم نمیدونم منظورمو میفهمی یا نه