2777
2789
عنوان

چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 52 پست
عزیزم چون محبت ندیدی و تشنه ی محبتی اینجوریه، فکرمیکنی اگه عاشق باشی تو هم محبت میگیری و این اشتباهه ...

احساس میکنم محبت هیچکسو جز اون نمیبینم راست میگی برام یه بت شده 

قبلا تجربه مشاورو داشتم هیچ کمکی نکرد البته شاید اون خوب نبوده اما خب حس خوبمو ازم گرفت نسبت بهشون&n ...

چی بگم؛ ان شاالله هرچه زودتر خداوند مشکلت رو حل کنه و غصه ازت برطرف بشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت اگه سعی کنم یکم جلو خودمو بگیرم و سرد تر بشم احتمال داره یکم به خودش بیاد؟چون هیچوقت جز محبت ا ...

من سرد شدن رو نمیپسندم چون دوری میاره، باید سنجیده عمل کنی و یوقتایی که نیازی نیست محبت نکنی

بنظرم همینجور که بلد نیستید محبت کردنتون رو کنترل شده انجام بدید همینجور هم بلد نیستید چجوری نحبت نکنید و توی هردو افراط و تفریط دارید و تعادل ندارید و میزنید کارو خرابتر میکنید

ببین عزیزم در طول روز مگه چه کار خاصی داری که نمیتونی چندتا کتاب صوتی گوش کنی یا مطالعه کنی، دیگه زمانت که به هدر نمیزه چیزای جدید یاد میگیری و توی زندگیت به کار میاد

بگرد سرچ کن کتاب گوش کن که اگاه بشی و بتونی محبت کردنتو تعادل برقرار کنی و محبت همسرنم جلب کنی

اگه همینجوری پیش بری و با همین اگاهی الانت کاری انجام بدی به جایی نمیرسی و شایدم زندگیتو بدتر کنی

احساس میکنم محبت هیچکسو جز اون نمیبینم راست میگی برام یه بت شده 

ببین چقد خوب تحلیلت کردم و با همین اطلاعات کمی که میدی بررسیت کردم

من خودم بدتر از خودت بودم و زندگیم به فنا بود

انقد روانشناسی گوش کردم که دارم بقیه رو هم تحلیل میکنم

شما هم برات دور نیست که بتونی هم خودتو درمان کنی هم زندگیتو، هم چاره ی بقیه باشی

فقط همت میخواد، زمان هم که داری و تایمت ازاده

اگه واقعا دلت خواست من با گوش کردن سمینارهای دکترهلاکویی به اینجا رسیدم خواستی تو این کانال سرچ کن سمینارهای دکتر فرهنگ هلاکویی 

لیست سمینارشو میاره

هرکدوم خواستی گوش کن، رایگان گذاشته

https://t.me/zehnsefid

اول از همه هم تیپ های شخصیتی مخصوصا مهرطلب رو گوش کن خیلی به کارت میاد

خودت گوش کنی متوجه میشی چقدر خوبه و کجای کاری

موفق باشی عزیزم❤️