2777
2789

بچه ها من واسه سوم فروردین پریود میشم ولی چون مسافرتم نمیخوام اونجا پریود باشم خیلی اذییت میشم من از ۲۵ این ماه شروع کنم به خوردن قرص ال دی خوبه یا دیره ؟؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید اگه روش دیگه ایی برای عقب انداختن پریود بلدید بگید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا بهم گفتن باید قرص خورد و قطعش کرد اما نمیدونم خودم میترسم عوارض داشته باشه تا حالا قرص نخوردم ...

اره من چند سال پیش خوردم اتفاق خاصی برام نیفتاد فقط تا چند ماه پریودهام منظم نبود ولی بعد چند ماه منظم شد

اره من چند سال پیش خوردم اتفاق خاصی برام نیفتاد فقط تا چند ماه پریودهام منظم نبود ولی بعد چند ماه من ...

اها

دوستم گفت حدودا 5 روز بخوری و قطعش کنی یکی دو روز بعدش پریود میشی

نمیدونم چیکار کنم، آخه پریود تو سفر خیلی اذیت کننده ست

اها دوستم گفت حدودا 5 روز بخوری و قطعش کنی یکی دو روز بعدش پریود میشی نمیدونم چیکار کنم، آخه پریود ...

بستگی به بدن داره دیگه شاید دیر تر شدی شاید زود تر ولی برای من مهم‌ نیس همین که تو سفر پریود نشم بهتره