2777
2789
عنوان

به هم خوابگاهیم چجوری بگم بهداشتشو رعایت کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه با بوی هوا بوی عرق هم از بین می‌ره از روی لباس ها  فقط موقعی ک چرک دیده شد روش باید شسته ...

بگو قارچ‌و کپک میکیری

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

بحثو بکشون سمت پسرا  اینجوری به خودش میاد 

بگو یکی رو میشناسم به خاطر حموم نرفتن زنش طلاقش داد پسرا دخترای تمیزو از صد متری تشخیص میدن بیشتر از ارایش و زیبایی به بوی دخترا توجه میکنن ( الکی مثلا 😒) 

بگو دختر باید بوی گل بده ،

همش جلوش مام بزن و شامپو بدن خوشبو استفاده کن نرم کننده لباس استفاده کن بگو لباسمو بو کن این نرم کننده محشره و ... 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

مکان غیر خصوصی  عادت کنید  دوم طوری به دیگران تذکر بدین که متوجه نشن از شما یاد گرفتن

درسته اتاق خوابگاه مکانی خصوصی مثل اتاق خواب هر فرد نیست

ولی مکانی عمومی یا غیر خصوصی مثل دانشگاه و مترو و ... هم نیست.

چون چند نفر باهم مدت زیادی زندگی میکنن، همونجا میخوابن و غذا میخورن و .... همه موظف هستن یه سری نکات و قوانین رو رعایت کنن، شخصی که با همه متفاوته و همه باهاش مشکل دارن باید خودشو با بقیه تطبیق بده و عادت کنه به شرایط، نه اینکه همه سختی بشن و به شرایط غیرمتعارف عادت کنن.