2777
2789
عنوان

شوهرش خیانت کرده میخاد از من انتقام بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه داری با پدیده زن ایرانی آشنا میشی!!! 

همیشه شوهر خودشون امامزاده است و بقیه دارن عشوه میان!!

اگر واقعا نمی دونستی که ناراحتی نداره

زر زد تهدیدش کن ازت شکایت می کنم به جرم اغفالو تدلیس

و خدا برای من کافیست.....
باور نمیکنی من نمیدونستم واقعا 

نه باور کردم فقط به اینکه مرد با زنه یکی شده تورو اذیت کنه برام خنده دار بود

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
نه باور کردم فقط به اینکه مرد با زنه یکی شده تورو اذیت کنه برام خنده دار بود

مرده پ داده خانوادم حمایتم میکنن و پدرتو در میارم تو که خانواده داشتی گوه خوردی اومدی با من ، خانوادشونم ازیناس که حرفشون برو داره و قدرتمندن 

بهم گف کاری میکنم اسمت یادت بره  بعد شوهرشم پیام داد گفت خانوادم هر تصمیمی بگیرن علیهت انجام م ...

از پیام اسکرین بگیر اسکرین کپی رنگی بگیر به زنه پیام بده این پیام تهدید جفتتون دارم یک بار دیگه مزاحم من بشین شکایت میکنم ازتون ببین یه اتفاقی اینحوری برای دوستم افتاد اخر مرد به زنه چسبید بعدم مرد باز دلش با دوستم بود باز برمیگرده ولی پدرشو دربیار

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
تازه داری با پدیده زن ایرانی آشنا میشی!!!  همیشه شوهر خودشون امامزاده است و بقیه دارن عشوه میا ...

من به قران نمی دونستم بهم گفت مجردم همشم ول بود پیش من نمی دونم پس زنش اونوقت چکار میکرد که نمیگف کجایی اصن بهش

چن وقت شد از تو؟

من یکی دوماه بعد خودش اعتراف کرد ک زن داره اما کاملا بهم اطمینان داد م درحال جدایی هستن منم هی تمومش میکردم اون بزور و گریه و التماس برم میگردوند یا الکی میگف جداشدیم بعد از یکسال کلا ولش کردم هنوزم ول کن نیست ولی

مرده پ داده خانوادم حمایتم میکنن و پدرتو در میارم تو که خانواده داشتی گوه خوردی اومدی با من ، خانواد ...

هیچ گوهی نمی تونه بخوره زرنگ باش از همه پیاماش اسکرین بگیر و کپی رنگی دیگه قاضی خریدنی نیست

بهم گف کاری میکنم اسمت یادت بره  بعد شوهرشم پیام داد گفت خانوادم هر تصمیمی بگیرن علیهت انجام م ...

چرت گفته

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤