2777
2789
عنوان

شوهرش خیانت کرده میخاد از من انتقام بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 44 پست
از پیام اسکرین بگیر اسکرین کپی رنگی بگیر به زنه پیام بده این پیام تهدید جفتتون دارم یک بار دیگه مزاح ...

اینا خانوادشون خیلی حرفشون تو اونجور جاها برو داره من میترسم اصن از یه وکیل پرسیدم اونم گف چون تهدید شدی شکایت کن ، میترسم بیان با ماشین از روم رد شن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تهش می خوای ادرس خونه یکی که برادرش و خودش داماد برادرش کلا یا صداسیما یا بیت رهبری بدم بری جلو درش انقدر مرد خوبیه اشنا تا دلت بخواد دارن تهرانی بیا برو قضیه بگو هیچ غلطی نمی تونه بکنه تو با همین دوتا پیام تهدیدیشون پدرشون درمیاری دیدی اشنا دراومد پروند صبر کن بسته بشه دوباره شکابت کن فهمیدی تنها راهش همینه خودت پیروزی اصلا نترس میدونستی اینا پارتی بازی کنن پدر قاضی درمیارن اگه تو کزارش بزنی برای قاضی

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اینا خانوادشون خیلی حرفشون تو اونجور جاها برو داره من میترسم اصن از یه وکیل پرسیدم اونم گف چون تهدید ...

چقدر ترسو یی مگه تو رفتی دزدی یا زدیشون انقدر ترسونده تورو پاشو خودتو جمع کن الکی هیچ غلطی نمی تونه بکنه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بنظرت اشتباه کردم ب زنش گفتم؟ تو چرا نگفتی 

من ترسیدم جدا شن و زندگیشون خراب شه و بقیه بگن زندگی اینارو تو خراب کردی .من جداشدم پشت سرم میتونن خیلی حرف بزنن.بهش گفتم برو سر زندگیت ولی میگه ما داریم جدا میشیم اخرم نفهمیدم راست میگه یا ن ولی فرار کردم ازون رابطع

من ترسیدم جدا شن و زندگیشون خراب شه و بقیه بگن زندگی اینارو تو خراب کردی .من جداشدم پشت سرم میتونن خ ...

بخدا دیگ از همه شناسنامه میگیرم موقع اینجور. چیزا یه نفر میخاس باهام باشه بهش گفتم شناسنامه که رفت شناسنامه قدیمی اورد معلوم نبود دوتا داره یا چی ، حتی شناسنامه ام بخای اونا المثنی دارن