2777
2789

سه هفته س بینی مو عمل کردم هفته ی پیش رفتم بخیه های بیرونی شو کشید بعدشم چسب زد برام روز بعد چسب و که کندم دیدم دوتا نخ بینی یکی وسط بینی ام یکی دو پره هنوز هس ولی گره نداره دوتا نخ ازاد .. دکتره بهم گفت بخیه های داخل بینی تو چندماه دیگه باید بکشی از این دوتا نخ مونده هیچ حرفی نزد دیگه هم نرفتم دکتر مرتب تتراسایکلین زدم که شاید بیفته چون چندتایی خودش افتاد اما نیفتاده.. کسی براش پیش اومده ؟!  ینی ممکنه اینا با بخیه های داخلی باهم باشن که بعدا کشیده بشن ! پس چرا اویزونه 😕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه رو کشیده همین دوتا اویزون مونده واقعا برام سواله باز باید برم پیشش 

آره عزیزم منم مونده بود رفتم بعد یکماه که ویزیتم بود کشیدشون

هروقت ویزیت داشتی برو چیز مهمی نیست

آره عزیزم منم مونده بود رفتم بعد یکماه که ویزیتم بود کشیدشون هروقت ویزیت داشتی برو چیز مهمی نیست

من انقدری که از بخیه کشیدن میترسم و استرس میگیرم از خود عمل نمیترسیدم 

سلام میشه بگی چیکار کردی منم هفته پیش عمل کردم امروز رفتم بخیه ها رو کشیدم الان که آمدم خونه متوجه شدم یکیش جا مونده حالا دکتر یه شهر دیگه ست واقعا نمیصرفه برای یه بخیه برم موندم چیکار کنم 

سلام میشه بگی چیکار کردی منم هفته پیش عمل کردم امروز رفتم بخیه ها رو کشیدم الان که آمدم خونه متوجه ش ...

بعد دو ماه رفتم کشیدم پیش یه دکتر دیگه . البته دکتره گفت این بخیه نیس منم اونقدری میترسیدم که فقط چشامو بستم ۱۰ ثانیه هم طول نکشید