2777
2789
عنوان

خانم‌هایی که خیلی عاقل و منطقی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 50 پست
تو دوستی من خیلی دارم اذیت میشم چی برسه به ازدواج  ولی هیچ جوره نذاشت رابطه رو زودتر تموم کنم& ...

من خواهری بهت اینارو گفتم ک توعم این سختیایی ک من کشیدمو نکشیی 🩷 چون تا اخر عمرت باهاته 

هر وقت ک درمانش تموم شد اوکی شد 

بعد ازدواج کنید 

بگو ما ک تا الان دوست بودیم چند ماهم روش 

حتی ب سالم طول کشید ، چون زندگی خودته 

ایشالله ک خوب شه ، خوشبختم بشین🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش خیلی قبول داره که مشکل داره و دنبال درمانه  دست بزن که اصلا نداره و خیلی مهربونه ولی اوج ...

خب الان دست بزن نداره چون وارد زندگی نشدید!

زیر یه سقف رفتن زمین تا آسمون فرق داره

شوهر دوست منم پذیرفت که درمان بشه ولی چه فایده!

خیلی مراقب خودت باش و احساسی تصمیم نگیر

من خواهری بهت اینارو گفتم ک توعم این سختیایی ک من کشیدمو نکشیی 🩷 چون تا اخر عمرت باهاته  ...

ممنونم عزیزم حتما برنامه ماهم همینطور بود قرار شد تا مشاور تایید نکنه رسمی نکنیم 

فقط چون دائم در ارتباطیم از نظر زمانی اصلا نمیشه همزمان خواستگار رو هم ببینم یعنی همین روزا باید فاتحه یکیشو بخونم 

اگرنه تو این مدت دو سه تا جلسه با خواستگار میرفتم بتونم بهتر تصمیم بگیرم 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
خب الان دست بزن نداره چون وارد زندگی نشدید! زیر یه سقف رفتن زمین تا آسمون فرق داره شوهر دوست منم پ ...

چرا اینقدر مرد عصبی زیاد شده

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
یعنی همیشه باهم بیرونید؟  وقتی سرکاره نمیتونی ؟

تقریبا هر نیم ساعت یا یکساعت تماس داریم

جلو خواستکار که نمیتونم برم بیرون جواب بدم 

یا وقتی باهاش بیرونم‌خواستگار زنگ بزنه جواب خواستگار رو ندم

نمیدونم ملت چجوری چنتا دوست پسر دارن من نمیتونم مدیریت کنم 😅

خیلیش ریشه در کودکی داره ولی دلایلش زیاده حتی طبع و مزاج هم خیلی مهمه آب و هوا و ...

خیلیش بهونس، یعنی خیلی جاها عصبانی میشه که قدرتش رو نشون بده منم اصلا زن ضعیفی نیستم بی احترامی نمیکنم ولی زیر بار نمیرم

تقریبا هر نیم ساعت یا یکساعت تماس داریم جلو خواستکار که نمیتونم برم بیرون جواب بدم  یا وقتی ب ...

😂😂😂 هوووو ، چرا انقد خوب  زنگ میزنید؟ برام سوال شد 

فوقش ی بار در روز🫠😂

اره دیگگگ راست میگیی 

با مادرتم مشورت کن مادراا خوب مشاوره میدن🫠

خیلیش بهونس، یعنی خیلی جاها عصبانی میشه که قدرتش رو نشون بده منم اصلا زن ضعیفی نیستم بی احترامی نمیک ...

😂 از الان نشون نده میترسی حتی ب شوخیم شده 

پرو باش 

هیچی نگوو ولی نزار بهت بی احترامی کنه 

بهترین کارو میکنی

😂😂😂 هوووو ، چرا انقد خوب  زنگ میزنید؟ برام سوال شد  فوقش ی بار در روز🫠😂 اره دیگگگ ر ...

مامانم دوست پسرمو ببینه عاشقش میشه چون خیلی خوش برخورده

منم دوست ندارم اگه ازدواج کردیم بدونه مشکلاتمون رو

اره حتی چون حوزه کاریمون یکی هست بیشتر وقتا با همیم انگار با هم‌ زندگی میکنیم 

😂 از الان نشون نده میترسی حتی ب شوخیم شده  پرو باش  هیچی نگوو ولی نزار بهت بی احترامی ک ...

خدا رو شکر تابحال اصلا بهش بی احترامی نکردم 

ولی میدونه ترسی ازش ندارم 😀 یعنی اونه که به زور منو نگه داشته نه برعکس