2777
2789
عنوان

خانم‌هایی که خیلی عاقل و منطقی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 50 پست
خیلیش بهونس، یعنی خیلی جاها عصبانی میشه که قدرتش رو نشون بده منم اصلا زن ضعیفی نیستم بی احترامی نمیک ...

پس بنظر من زندگی باهاش سخته

اصلا الان رو با بعد ازدواج مقایسه نکن... اصلاااااااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مگه تودیدی؟ همه از اول میگن دست بزن ندارن  بعد میرن تو زندگی میفهمن چ خبره  &n ...

عزیزم مرسی بابت راهنماییات دوست پسرم رو به خاطر اخلاق بدش ترک کردم و راه منطقی رو انتخاب کردم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
عزیزم مرسی بابت راهنماییات دوست پسرم رو به خاطر اخلاق بدش ترک کردم و راه منطقی رو انتخاب کردم

عهههه ،  افرییین بت بهترین کاروو کردییی 😍

امیدوارممم زندگی خوبی داشته باشی❤️

دوس پسرت چی گف بهت بعدش؟ 

عهههه ،  افرییین بت بهترین کاروو کردییی 😍 امیدوارممم زندگی خوبی داشته باشی❤️ دوس پسرت ...

زیر بار نمیرفت از همه جا بلاکش کردم 

خدا شاهده چقدر  اذیتم کرد

ولی دیگه علیرغم اینکه خیلی دوسش داشتم ولش کردم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
زیر بار نمیرفت از همه جا بلاکش کردم  خدا شاهده چقدر  اذیتم کرد ولی دیگه علیرغم اینکه خیل ...

عهه الهییی 

ولی راحت شدی 

وگرنه ازدواج میکردین درست نمیشد بدترم میشد . . .