2777
2789
عنوان

خانم‌هایی که خیلی عاقل و منطقی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 50 پست
خوب بهش بگم قضیه خواستگار رو خیلی بد میشه  چون خودم میخواستم رابطه دوستی رو ادامه ندیم سریعتر ر ...

به خاطر تصمیمات مهم زندگی هیچ وقت مراعات کسی رو نکن شما هیچ تعهدی به ایشون نداری

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

عزیزم زندگی با آدم عصبی خیلی خیلی خیلی سخته

و تا کامل درمان نشده ازدواج نکن

یکی از دوستای من الان این مشکل رو داره. همسرش خوبه، جایگاهش خوبه، ولی وقتی عصبانی میشه حتی شده دوستکو کتک میزنه و از خونه بیرون میکنه! و انگار دست خودش نیست

دنبال درمان هم رفته

روانشناسهای بزرگ و معروف

یکیشون گفت خیلی امیدوار نباش که کامل خوب بشه... اگر درمانم کنه فقط شدتش کم میشه

شما هم اول بسنج شدت مشکلش چقدر هست؟ قابل درمانه یا نه؟ و خودش چقدر وضعیتش رو قبول داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این دنیا با منطق پیش نرو کدوم بهتره اونو انتخاب کن

مورد جدید رو همه تایید مردن خودم شناختی ندارم فقط من چون خیلی اکتیو هستم و شوخ و خوش برخورد هستم ارتباط دونفرم با دوست پسرم خیلی خوبه یعنی هرچقدر با هم باشیم حرف برای گفتن داریم ولی این مورد جدید گویا کمی درون گرا هستن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

ببین هیچ وقت درست نمیشن الکیی دلتو صابون نزن 

بخدااا تازه برن تو زندگی بدتر میشن فشار هزینه های زندگی . . .

با قرصم ک فایده نداره ی روز نخوره صگه میخاد اعصابتو بهم بریزه من پدرم بود دیگ هنوزم داره قرص میخوره هیچ درست نشده 

اگر اون یکی اخلاقش بهتره مورد پسنده ک هیچ بسم الله 

ولی پای زندگیت در میونه احساسی فکر نکن 

اون الان بهت ی قولی میده ک مثلا من اخلاقمو خوب میکنم 

ولی بعدش بری تو زندگی میگ من کی گفتم ؟ خودت خواستی ک با من ازدواج کنی 

زندگیتو خراب نکن من خودم کشیدم بت میگم🩷

مورد جدید رو همه تایید مردن خودم شناختی ندارم فقط من چون خیلی اکتیو هستم و شوخ و خوش برخورد هستم ارت ...

این سخته ها

خودت باهاش اشنا شو تصمیم بگیر حرف بقیه رو ول کن

شاید اولویت یکی با اولویت تو فرق داره از نظر اون ادم خوبیه از نظر شما نه

عزیزم زندگی با آدم عصبی خیلی خیلی خیلی سخته و تا کامل درمان نشده ازدواج نکن یکی از دوستای من ال ...

خودش خیلی قبول داره که مشکل داره و دنبال درمانه 

دست بزن که اصلا نداره و خیلی مهربونه ولی اوج عصبانیتش که یکی دو ساعت هست خیلی بده بعدش آروم میشه به شدت پشیمون میشه

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
این سخته ها خودت باهاش اشنا شو تصمیم بگیر حرف بقیه رو ول کن شاید اولویت یکی با اولویت تو فرق داره ...

به دوست پسرم بگم دارم میرم برای آشنایی؟ 

چون از همه رفت و آمدم خبر داره پیچوندنش سخته

ببین هیچ وقت درست نمیشن الکیی دلتو صابون نزن  بخدااا تازه برن تو زندگی بدتر میشن فشار هزینه ها ...

مرسی عزیزم 

خیالم راحت شد نامردی نمیکنم

چه سخت میتونی به عشقت نه بگی !؟

یبار نه گفتم زمین و زمان رو به هم دوخت 

خیلیییی اذیت شد چون علاقش زیاده

بفهمه وای یه کس دیگه در میونه آدم سابق نمیشه

خودش خیلی قبول داره که مشکل داره و دنبال درمانه  دست بزن که اصلا نداره و خیلی مهربونه ولی اوج ...

اره مگه تودیدی؟ همه از اول میگن دست بزن ندارن 

بعد میرن تو زندگی میفهمن چ خبره 

بخدا خودتم پیر میشیی 

انقد عصبیت میکنه ک اخر توعم استرسی میشی 

توعمم داد میزنی . . .

بهش بگو بدون هیچ تارفی بگو زندگیه منم وسطه دیگ 

اخلاقت برای من ناپسنده ، میگ درستش میکنم 

ولی نمیشه بخداا 

همه اینایی ک میبینی هنوز زندگی میکنن باهاشون مجبورن بخاطر بچه هاشون ، مجبوزم بسازن 

بخداا خیلی سختههه 

خوب دیگه ... تعهد به خوندن خطبه عقد نیست فقط ....

اره درسته 

میدونم این کار رو باهاش بکنم خیلی آسیب بزرگی بهش میزنم چون به خاطر من خیلی تغییر کرد تو این دوسال مونده این عصبی بودنش

یبار نه گفتم زمین و زمان رو به هم دوخت  خیلیییی اذیت شد چون علاقش زیاده بفهمه وای یه کس دیگه ...

خب ببین بگی دیگ‌خودشو نمیتونه کنترل کنه 

بهت میگ شماره چیزی ازش بده برم جرش بدم

🫂😄 اخرم دوتاهم ب تو میگ 

با عقلت تصمیم بگیرر ن قلبت

اره مگه تودیدی؟ همه از اول میگن دست بزن ندارن  بعد میرن تو زندگی میفهمن چ خبره  &n ...

تو دوستی من خیلی دارم اذیت میشم چی برسه به ازدواج 

ولی هیچ جوره نذاشت رابطه رو زودتر تموم کنم 

تقریبا به هر سازیم رقصید ولی این عصبی بودنش دست خودش نیست

من فکر میکنم دست خودشه ولی خوب نتونسته کنترل کنه

خب ببین بگی دیگ‌خودشو نمیتونه کنترل کنه  بهت میگ شماره چیزی ازش بده برم جرش بدم 🫂😄 اخرم دوت ...

عقل من که میگه گزینه خواستگار رو برم ببینم 

ولی گفتم شاید عقل بقیه یه چیز دیگه بگه 😂