2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علت سزارین مشکل قلب بود یا و ضعیت جنین ؟  مشکلتون رو میشه بدونم چی بود؟

بعد از زایمان متوجه شدن که مشکل قلبی دارم قبل از اون اطلاعی نداشتیم .بخاطر وضعیت بچه سز شدم 

بعد هم گفتن بهتره به دومی فکرنکنم یا اگه شد در کنارش زیر نظر دکتر قلب هم باشم

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
بعد از زایمان متوجه شدن که مشکل قلبی دارم قبل از اون اطلاعی نداشتیم .بخاطر وضعیت بچه سز شدم  ب ...

آها. 

خداحفظش کنه برات. 

نمیدونی مشکلت چیه ؟

‌ من الان می‌دونم مشکل وجود داره. 

نظر دکتر ها متفاوت بود 

یکی گفت نشو فعلا 

یکی گفت اگر باردار بشی برات سخت میشه. 

یکی هم گفت که اگر باردار شدی باید  در طول بارداری خیلی مراقبت کنی اگر سرما خوردگی یا تب و عفونت بود هم حتما بستری بشی. سه ماه یکبار هم هولتر چک کنی.  

فکر نمیکنم چیزی بشه ولی خب ذهنم مشغولش شده که چی میشه جز بارداری های پر خطر حساب میشه در هر صورت.  

آها.  خداحفظش کنه برات.   نمیدونی مشکلت چیه ؟ ‌ من الان می‌دونم مشکل وجود داره.&nb ...

بله پرخطره اما من واسه اولی هیچ مشکلی نداشتم .فقط بعد از زایمان نفس تنگی گرفتم که بستری شدم دوسه روز

من رماتیسم قلبی تشخیص دادن که گفتن هر ۶ماه برم دکتر چک بشم اگه حالم بدتر شد فنر بزنن

دغدغه اش فردا بود.....شب مرد
بله پرخطره اما من واسه اولی هیچ مشکلی نداشتم .فقط بعد از زایمان نفس تنگی گرفتم که بستری شدم دوسه روز ...

الان هم تحت نظری؟

مشکلی نداری الان حالت عادی تپش قلب فشار و تنگی نفس تعریق اینا نداری؟