2777
2789
عنوان

من با این پسره چیکار کنم؟

134 بازدید | 6 پست

زیاد بود از قبل تایپش کردم تیکه تیکه میزارم 

سلام دوستان میخواستم نظرتونو بگید که ببینم واقعا مشکل دارم یا نه

من بیست و دو سالمه و اخرین رابطه ای که داشتم پنج سال پیش بود که کلا سه ماه طول کشید بعد از اون به دلیل مشکلات خانوادگی زیاد و عدم علاقه ی خودم دیگه وارد رابطه نشدم و الان حدود یک سالی هست که با یه دختری دوستم و با دوست پسرش هفته ای یکبار میرفتیم بیرون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این یک ماه اخیر چهاربار دوست دوست پسرشم اومد که سه دفعه ی اول واقعا خوب بود و کلی با هم خندیدیم بار چهارم این متفاوت وارد شد و گیر دادکه شمارتو بده و چون این اقا تایپم نبود و قصد رابطه نداشتم میپچوندمش که جلو خودم از دوستم شمارمو گرفت و من فکر نمیکردم که زنگ بزنه و قصد رابطه داشته باشه یکشنبه همین هفته که گذشت بهم زنگ زد من جوابشو ندادم چون به خودشم گفتم که جواب نمیدم بعد شبش دوستم زنگ زد که بهش گفتم طرف زنگ زده گفت بخاطر این که بی احترامی نشه و اکیپمون بهم نخوره

جوابشو بده اون قصد رابطه نداره میخواد دوست باشید منم حرفشو باور کردم و بهش زنگ زدم و کلا تو این هفته بعد از ساعت هشت شب ک از سرکاربیام بهم خیلی کم پیام میدادیم و دو سه بارم زنگ زد بهم تا به دیشب که دوباره با هم چهارنفری رفتیم بیرون و این یکهو دستشو انداخت دورگردنم و منو میکشید سمت خودش و چندباریم سعی کرد که بغلم کنه واقعا حالم داشت بد میشد که اخر بهش توپیدم و گفتم تروخدا ولم‌ کن احساس خفگی بهم دست میده از اولم چون از لحاظ قیافه و تیپ ازش خوشم نیومده بود اصلا بهش جذب نشدم اما اون دیشب دهن من رو سرویس کرد بنظرتون واقعا طبیعیه که ادم بعد چنتا زنگ و پیام اینقد فاز بگیره؟

جوابشو بده اون قصد رابطه نداره میخواد دوست باشید منم حرفشو باور کردم و بهش زنگ زدم و کلا تو این هفته ...

عادی نیست ولی خب نباید حرف دوستتو قبول میکردی پسره حس کرده دوستش داری خب نباید اصلا زنگ میزدی و... حالا خوب کاری کردی ولش کن 

کات کن خودتو اذیت نکن همینجوریشم دردسره چه برسه خودتم خوشت نیومده باشه

اکیپمون به هم میریزه اینا رو هم ول کن آرامشت مهم تره

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️