2777
2789
عنوان

پسر داشتن چه جوریه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 55 پست
مطمنی؟؟؟ شوهرم همیشه میگفت اتفاقا پسرا بیشتر با تو حال میکنن چون خودتم اخلاقات پسرونه است پرانرژی ه ...

من ۲تا دختر دارم ۷ و ۳ساله. دنیام هستن . همیشه از بی دختری میترسیدم

سومی رو باردارم و فلا ک گفتن پسر. اصلا نمیدونم با پسربچه چ جور باید کنار اومد.از تصور بغل کردنش بوسیدنش.

دخترامم درست بابایی هستن ولی از رفتارشون مشخص وابستگی شون بهم خیلی خیلی زیاده.

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه باهرجنسیتی براپدرومادرش شیرینه بذاربیاد میفهمی چی میگم فکر کن یه پسربچه تخس داشته باشی باباشودعوا کنه نذاره بغلت کنه بگه مامان منههه 

یاصبح هاپاشه بگه چایی شیشین میخام 

قهرکردنو بغض کردن پسربچه هام نگم برات که دله سنگوآب میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش ریسک نمیکردم. اخه واقعا فکر نمیکردم انقدررر برام مهم باشه . اصلا فکرشو نمیکردم انقدر شوکه بشم و ...

انقدر که با خودت تکرار میکنی فکر نمیکردم انقدر مهم باشه اگه مهم هم نباشه ناخودآگاه مهم میشه بزار زمان سیر خودشو بره بچه ها هم هردو بار ارزشن 

بیشعور خودتی اشغال نفهم تو با بچه خودتم مشکل داری 

عزیزم بارداره ها چرا باهاش اینطوری حرف میزنی

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
منم مثل تو‌  بودم دختر خیلی دوست داشتم موقعه بارداریم و بچم پسر شد و الان عاشقشم و خوشحالم پسر ...

بنده خدا پسرم سخت فک میکنی‌

دخترمو بردنی مدرسه پسرهای ۱۶ ۱۷ ساله ای رو میبینم ک سیگاری هستن و دارن میرن دبیرستان ادم افسوس ک میخوره

الانم ک روابط  پسرا با زنا زیاده شده‌ و کی ک تن ب ازدواج بده

هر ۲جنس مراقبت میخواد. خدا فقط و فقط سالم و صالح و صالح بده و عاقبت بخیرشون کنه

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بنده خدا پسرم سخت فک میکنی‌ دخترمو بردنی مدرسه پسرهای ۱۶ ۱۷ ساله ای رو میبینم ک سیگاری هستن و دارن ...

اون ک سیگار قلیون مشروب الانم بین دخترها خیلی زیاد شده

مراقبتم اره هر دو میخواهد حتی دختر بیشتر اگه افکار پوسیده ده قرن پیشم هنوز تو جامعه بمونه مثل بکارتو طرف بالای سی چهل دیگه خیلی ب چشم نیاد و ....

ولی در کل دختر اگه خوب باشه همدم خیلی خوبیه برای مادر همو بهتر درک میکنن

ولی پسرم اگه خوب باشه حامی خوبیه برا مادر....

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
خودتم میدونی چرا  چون از قدیم الایام جنسیت دختر کوبیده میشده و تازه داره بین دختر و پسر ی مساو ...

قدیما از اونور بوم افتاده بودن

این روزا از اینور بووم.

هیچ مساواتی نیست متاسفانه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

چقدر خصوصیات منو داری  متولد چه ماهی هستی ؟

فروردین

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم