2777
2789
عنوان

پسر داشتن چه جوریه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 55 پست
میدونم. ولی چه جوری؟؟؟ چه جوری حسمو عوض کنم؟؟؟ دست خودم نیست. شوهرمم خیلی ناراحت شد میگه توروخدا دوس ...

بزار به دنیا بیاد...اون  لحظه که میارنش کنارت عاشقش میشی... نگران نباش عزیزم

جای آرزو کردن کاش آی وی اف میکردی که جنسیت دلخواهت شه 

منم اصلا دوس ندارم پسردار شم . نه اینکه پسر بد باشه . من پسربچه ها رو دوس ندارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدر گریه کن نا شکری کن تا خدا پدرتو در بیاره

بیشعور تو هنوز نمیفهمی ناشکری و حس و حال بد باهم فرق دارن .

من کمک خواستم که بتونم حالمو عوض کنم. کمکی نمیتونی بکنی حرف نزن

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

شما خصوصیات مد نظرتونو تو جنس مونث نمود دادین براهمون دختر دوست دارین.درحالی که به ارث وخانواده وتربیت بسیار ربط داره‌.

حالا پسربچه ها موجوداتی هستن که باید تو طبیعت زندگی کنن اما ما توخونه نگه داریشون می کنیم یخورده عجیب غریبه

کلی لباس خوشگل براش هست میتونی اباساشو با پدرش ست کنی کلی تیپ لش و مردونه جذاب براش بزنی بزرگتر بشه روت حساس میشه باز بزرگتر بشه بعد باباش اون مواظبته من دختر دارم دلم پسر میخاست ولی دختر داشتنم حس خوبیه خودشو اوس میکنه میخنده برات کلی شیرینی برات میاره❤️

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

فک میکردم دیگه خانما تو این دوره انقد عاقل و آگاه شدن که این طرز فکرا تو نسل ما ناپدید شده باشه ولی انگار اشتباه فکر. میکردم😂😑

یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی، شاید یه کم زمان بخواد اما تو لیاقتشو داری!

منم مثل تو‌  بودم دختر خیلی دوست داشتم موقعه بارداریم و بچم پسر شد و الان عاشقشم و خوشحالم پسر شد

پسر میتونه فردا روی پای خودش باشه گلیم خودشو از اب بکشه

مثل دختر دردسر بکارت و حاملگی و پریود نداره مثل ما سختی بکشه....

فردا شوهر نکرد یهو از سی چهل گذشت بگی ترشی انداختم ودیگه  یائسته بشه و بچه دار نشه

کلا بهتر از دختره....

دختر همدم هست ولی خیلی دردسرم داره 

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
جای آرزو کردن کاش آی وی اف میکردی که جنسیت دلخواهت شه  منم اصلا دوس ندارم پسردار شم . نه اینکه ...

اتفاقا رفتیم دکتر واقعا میخواستیم این کارو بکنیم دکتر انقد از معایب ای وی اف گفت منو ترسوند پشیمون شدیم . گفت حیفه وقتی میتونی طبیعی باردار بشی.

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

اسی وقتی جنسیت تا این حد براتون مهمه حتما باید آی وی اف تعیین جنسیت میکردید. چون اون بچه که ۵۰ درصد احتمال داره جنسیتش براتون خواستنی نباشه چه گناهی کرده؟ بچه که آزمون و خطا نیست احتمال داره با هر شرایطی و با هر جنسیتی به دنیا بیاد

شما خصوصیات مد نظرتونو تو جنس مونث نمود دادین براهمون دختر دوست دارین.درحالی که به ارث وخانواده وترب ...

🤣🤣

پروفایلم بچه سوممه قنده دو تا پسر دارم ی دختر ،،دخترم خیلی شیطونه پسرام اروم ،،اصلا ناراحت نباش هیییییچ هیییچ فرقی نمیکنه وقتی ک دنیا میاد حست با الانت خیلی فرق میکنه عاشقش میشی

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
اتفاقا رفتیم دکتر واقعا میخواستیم این کارو بکنیم دکتر انقد از معایب ای وی اف گفت منو ترسوند پشیمون ش ...

چرت و پرت بهت گفته 

من بچه نمیخوام . اما شش تا جنین دختر فریز دارم . گفتم‌ پسر نمیخوام . چون برام جنسیت مهمه حاضر نیستم ریسک کنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

پروفایلم بچه سوممه قنده دو تا پسر دارم ی دختر ،،دخترم خیلی شیطونه پسرام اروم ،،اصلا ناراحت نباش هییی ...

دلم میخواد از الان بتونم روو خودم کار کنم. دلم نمیخواد جنسیت برام مهم باشه. ولی دست خودم میست بخدا همش همه ی تصورم دختر بوده از بچگیم خودمو مامان یه دختربچه میدیدم همیشه اسم دختر انتخاب میکردم توو رویاهام کلی باهاش وقت گذروندم و موهاشو بافتم . وقتی دکتر گفت پسره یه شوک بزرگ بود برام . کاش یکی درکم میکرد 🥲

بچه اولم دختر و بچه دومم پسره هر دوتاشون عشقن قوربونشون برم هیچچچچچچچچچ فرقی بو هم ندارن پسرا مامانی و دخترا بابایی ـ اسی خدارو شکر کن اول بی درد سر باردار شدی و دوم اینکه خدا یه پسر بهت داده که قراره مادرشوهر بشی والا😁