2777
2789
عنوان

شب عروسی خواهرم دلم رو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 83 پست
کاش حواست رو بیشتر جمع میکردی  حق داره عصبی باشه

چند سالتونه؟

متاهل هستین؟

والله فیلم عروسی رو فقط یکی دو سال اول نگاه میکنن اونم احتمالا ۱۰ بار نهایتا ۱۵ بار

واقعا حق داره اعصاب خودش و خواهرش رو بخاطر یه تیکه از فیلم به هم بریزه؟!!!!!!

اسی فدای سرت

این ها همه تموم میشه و فراموش میشه یه دو روز تحملش کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حساس حالا فیلم واسه جایزه نوبل که نبوده یه فیلم عروسیه دیگه ۱ بار بیشتر هم کسی نگاه نمیکنه ضمنا ادیت رو هم واسه همین وقتا گذاشتن! خواهرت چند سالشه؟

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

از عمد نرفتم اصلا حواسم نبود خودم خیلی ناراحت و پشیمانم به حدی که میگم کاش او شب گردنم میشکس عروسی ن ...

زیادی داری سخت میگیری ب خودت . 

حق داری فکرت مشغول باشه 

ولی دیگ نمیشه کاریش کرد .

ولش کن ادیتور یک کاریش میکنه

حق داره عصبی بشه عزیزم حتی یه بچه کوچیکم وسط سن فیلم رو خراب میکنه چه برسه به آدم بزرگ اما شما نیت بد نداشتی معذرت بخوا بگو قصدت این نبوده که فیلم خراب بشه مراسم بقیه دقت بکن

وای حالا این خوبه..چند سال پیش عقد دختر عموم بود بعد از فقد داشت با شوهرش می رقصید منم برف شادی رو اشتباهی زدم تو صورتش ،آرایشش نابود شد..البته بگم سنم کم بود ..ولی تو عروسی‌ا این سوتیا طبیعیه 

چند سالتونه؟ متاهل هستین؟ والله فیلم عروسی رو فقط یکی دو سال اول نگاه میکنن اونم احتمالا ۱۰ بار نه ...

ولی تا اخر عمرش یادش میمونه فیلمش خراب شده

ایشونم عذاب وجدان داره

چند روز بگذره حال هردو اوکی میشه

خیر متاهل نیستم خداروشکر

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است

واسه کاری که شده هیچ وقت غصه نخور عزیزم پیش اومده دیگه بی خیال، برای خواهرتم در آینده پیش میاد و متوجه شده تاوان از بی گناه نباید گرفت…

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.