2777
2789
عنوان

شب عروسی خواهرم دلم رو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 1998 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حساس حالا فیلم واسه جایزه نوبل که نبوده یه فیلم عروسیه دیگه ۱ بار بیشتر هم کسی نگاه نمیکنه ضمنا ا ...

ادیت برای اون فیلمیه که تو مراسم پخش میشه فیلم کامل مراسم رو قسمت رقص رو کامل میزارن چون نمیشه وسط رقص و آهنگ کات کرد و به یه قسمت دیگه چسبوند 

خیلی ناراحتم کرد و ناراحت شدم برای ناراحتیش

بیخیال بابا.اینم فراموش میشه بعدم شما نیت بدی نداشتی که بعدم تو عروسی نزدیکا آدم اینقدر فکر و ذکرش درگیره که خیلی فکر نمیکنه و سهوا ممکنه همچین کارایی بکنه

ولی تا اخر عمرش یادش میمونه فیلمش خراب شده ایشونم عذاب وجدان داره چند روز بگذره حال هردو اوکی میشه ...

۲۵ ثانی از فیلم خواهرش در  حال فیلم برداری از رقصش دیده میشه

واقعا مهم نیست

اصلا باورم نمیشه که حتی به روی خواهرش آورده

حالا با درست و غلط بودن کار شما و خواهرتون کاری ندارم

ولی خوب چی تو ذهن تازه عروسا میگذره؟😐 تا ی مدت میگفتن بچه ها نیان عروسی،کم کم میخوان مهمونا رو هم حذف کنن😬🙆🏻‍♀️

البته حق داره ها،الان ک تازه عروسه بایدم ناراحت بشه مثلا چیزی ک میخواسته نشده،ولی من خودم حس خوب لحظه رو بیشتر میپسندم تا اینکه فیلم بازی کنم و بابت درست بازی نکردن نقش خودم یا بقیه غصه بخورم،مگه قراره فیلمشون تو تلویزیون پخش بشه😐😐😐

فرمالیته برای همین چیزاست ک دونفره برن عکس و فیلم بگیرن،جشن عروسی هم ی جشن خانوادگیه نمیشه از مثلا ۳۰۰ نفر توقع داشت طبق برنامه دونفر پیش برن ک😐

ادیت برای اون فیلمیه که تو مراسم پخش میشه فیلم کامل مراسم رو قسمت رقص رو کامل میزارن چون نمیشه وسط ر ...

چرا نمیشه من با همین گوشیم یه ادیتایی میزنم😅 الان دیگه همه چیز پیشرفته شده

دست خدا بالاترین دست هاست🌸

۲۵ ثانی از فیلم خواهرش در  حال فیلم برداری از رقصش دیده میشه واقعا مهم نیست اصلا باورم نمیشه ...

توی عصبانیت یه حرفی زده 

عصبانیتش ک بخوابه...خودش کم کم درست میشه

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است
خوب فیلمبردار وظیفشه فیلمبرداری کنه  نه اینکه هر کس دستش یه گوشی بگیره  حالا خواهر عروس ...

توی اقوام ما اینکه خانواده عروس فیلم بگیرن اشکال نداره ، بعدم خوب خواهر عروس بوده، احساساتی شده ،دوست داشته بهترین شب زندگی خواهرش رو ثبت کنه، اینقدر سخت نگیریم😀