2777
2789
عنوان

شب عروسی خواهرم دلم رو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش حواست رو بیشتر جمع میکردی  حق داره عصبی باشه

چقدر عنق و عصبانی هستی خواهرش بوده دیگه اقوام دورش نبوده که میتونست با لحن بهتری ناراحتیشو بیان کنه دل آبجیش نشکنه فیلم عروسیش و پول فیلمبردارش مهم تر بوده یا دل یک انسان که از قضا خواهرشه؟

ولش کن شده دیگه

بخواب 

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
خیلی ناراحتم خواب به چشمم نمیاد

ساده نباش عزیزم ناراحت واسه چی

خواهرت هم نبابد بهت میگفت مگه بچه اس

بگوش کاریه که شده 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ناراحت نباش خواهره دیگه..من  و خواهرم ۴۰ روز پیش رفته بودیم سفر ،دوست خواهرم گفت شیدا(خواهرم) بره سره کار دیگه نمیبینیش زیاد منم به شوخی گفتم عه چه خوب خیلی هم خوشحال میشم..انقدرر خواهرم ناراحت شد که یک ماه قهر بودیم کلی هم چغلی منو کرده بود سر این ماجرا پیش مامانم اینا..در حالی که منم قصد بدی نداشتم..اشکال نداره از این چیزا پیش میاد

خیلی ناراحتم خواب به چشمم نمیاد

خیلی خودت رو عذاب نده وقتی قصدی نداشتی 

خواهرت هم خیلی به نظرم بی گذشتی کرده که سریع این انتقاد رو به شما کرده 

انشالله با رقص تانگو خوشبخت بشه .

اصلا نمیدونیم چرا یکسری کارهای تکراری رو اونم فقط تو یک شب از زندگی باید انجام داد!

رقص تانگو مال ما نیست.  اگر اونا دارن تو خیلی از مراسم رسمی و غیررسمی هم اجراش میکنن

راست میگه خب نباید میرفتی روی سن 

از عمد نرفتم اصلا حواسم نبود خودم خیلی ناراحت و پشیمانم به حدی که میگم کاش او شب گردنم میشکس عروسی نمی‌رفتم با بچه ۵ ماهع

چقدر عنق و عصبانی هستی خواهرش بوده دیگه اقوام دورش نبوده که میتونست با لحن بهتری ناراحتیشو بیان کنه ...

عزیزم شب عروسی فقط یه شبه

تکرار نمیشه

اون فیلمم کات نمیشه...

نمیشه ک از وسط رقص یه تیکه رو حذف کرد..

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است