سفارش پرده داده بودیم امروز ساعت ۳ دوتا جون اومدن نصب پرده و پشت پرده پنجرهای پذیرایی و تراس ، هوا خونه گرم شده بود در تراس خودشون باز کردن رخت اویزمونم پر از لباس منو شوهرم که صبح پهن کرده بودم خشک بشه ..یه ساعت پیش که جمع کردم دیدم دوتا از لباس زیرام نیس...نمیتونم به شوهرمم بگم ...نمیدونم چکار کنم😕😕
وای خدا منو ببخش چقدم خندم گرف😂😂😂😂😂 لباس زیر تو به چه کار نصاب پرده میاد برفرض برده باش ...
خیلی راحت میان میگن لباس زیر زنت تو خونمون جا مونده و خیلی راحتر زندگیشو به فنا میدن
بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست