2777
2789
عنوان

مامانا اولین رابطه بعداز زایمان طبیعی دردناکه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5368 بازدید | 67 پست
بعد از زایمان بدن زن خشک میشه حتما از روان کننده استفاده کنید 

اره عزیزم گرفتم 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
دیگه استرس چی اخه بدتر زایمان نیست که😄

😂😂😂کلا ترسو‌شدم

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سزارین بودم خیلی دردناک بود حتی بعد هربار لکه بینی پیدا کردم ترسیدم زخم باشه رفتم دکتر 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

خانوما ببخشید این سوال رو میپرسم شرمنده 

مجردی و کنجکاوی 😂

جدا مثل این فیلما یا زمان جوونی و دوستی که خیلی عشق بازی هستش ، مردا زمان ازدواج یا اینکه سنشون هم بالا بره باز عشق بازی رو دارن؟ یا اینکه نه فقط کارشونو رو سریع میکنن

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
نگران نباش حتی بعد از سزارین هم اولین رابطه نمیدونم چرا دردناکه ولی بعداً درست میشه خودم سزارین بود ...

خشکی بدنه منم خیلی تا ی مدت اذیت بودم

من سزارین بودم درد نداشت والا

چه خوب 

خانوما ببخشید این سوال رو میپرسم شرمنده  مجردی و کنجکاوی 😂 جدا مثل این فیلما یا زمان جوونی و ...

بستگی به ادمش داره

من 50بودم شدم65.  قند بارداری گرفتم اخراش رژیم سختتتت بودم دوماه اخر برنج و میوه هیچ نخوردم،،م ...

ارزششو داره🥲؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
ارزششو داره🥲؟

چی ارزششو داره؟

نترس وقتی بچه بیاد دردش تمام میشه 

اخه بچه ارزش داره؟؟

هیچوقت بچه دوس نداشتم،شرط ازدواجم بود بچه دار نشم

نمیدونم چرا وقتی شوهرم گفت باید بچه دار شیم قبول کردمو بعد ازدواج کردیم

حالا چون خودم قبول کردم نمیشه بزنم زیرش😔🥲

ترس مادر شدن و بچه دیوونم کرده

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خانوما ببخشید این سوال رو میپرسم شرمنده  مجردی و کنجکاوی 😂 جدا مثل این فیلما یا زمان جوونی و ...

بستگی به آدمش داره دیدم بعضیا حتی تو ۴۵ سالگی ۵۰ سالکی کلا میذارن کنار بعضیا ۶۰ سالشونه خیلی هم اهمیت میدن هم ب خودشون هم پارتنرشون