2777
2789
عنوان

مامانا اولین رابطه بعداز زایمان طبیعی دردناکه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5368 بازدید | 67 پست
من دوماه بود ویار شدید داشتم و نمیتونستم رابطه داشته باشم. شوهرم درکم میکرد ولی می گفت گاهی انقدر من ...

اره منم قبل بارداری همش میگفتم خیانت میکنه ،ولی فقط تصور غلط نینی سایتی ها بود 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ی سوال ، خودتون دوس داشتید طبیعی زایمان کنید ؟

اره فک کردم بهتره زودتر سرپا میشم ولی زهی خیال باطل ذرد بخیه وحشتناک بود

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
منم استراحت مطلقی بودم‌از اینورم الان دوماهه زایمان کردم هنوزم یکم‌رد بخیه هام حس کشیدگی دارم ،زن بو ...

منم مطلق بودم ولی مشکل من تازه از بعد زایمان شروع شد که رفتم اون دنیا و برگشتم،بله به نظرم سخت ترین کار دنیا زن بودنه

بلندترین فریاد من سکوت من است...
نگران نباش حتی بعد از سزارین هم اولین رابطه نمیدونم چرا دردناکه ولی بعداً درست میشه خودم سزارین بود ...

یعنی اگه اولین و دومین بار فاصلشون پنج. شش روز باشه ،دومین بار اوکیه؟؟

باید از ژل استفاده کنی تا دردش کمتر بشه ..بالاخره بعد از کلی مدت رابطه برقرار بشه کمی سوزش و درد داره

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
باید از ژل استفاده کنی تا دردش کمتر بشه ..بالاخره بعد از کلی مدت رابطه برقرار بشه کمی سوزش و درد دار ...

🥲🥲ژلم هس ،ولی دلم اروم نیس خیلی استرس دارم

منم مطلق بودم ولی مشکل من تازه از بعد زایمان شروع شد که رفتم اون دنیا و برگشتم،بله به نظرم سخت ترین ...

وای اره 🥲

🥲🥲ژلم هس ،ولی دلم اروم نیس خیلی استرس دارم

دیگه استرس چی اخه بدتر زایمان نیست که😄

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند