2777
2789
عنوان

جنین دارای ناهنجاری کسی اینجوری بوده التماس میکنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3168 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم کسایی که شرایط مشابه دارین حرفاتونو بامن به اشتراک بزارید میدونید در عین حال که شاید بچم از دست بدم بازم چقدر از لحاظ روحی کمکم میکنید و یا راه و چاه نشون میدید

میشه عزیزم راهنماییم کنی تورو خدا چیکار کنم برای حاملگی بعدی حداقل چه اقداماتی انجام بدم ممنونم

من بهترین آزمایشگاه های تهران رفتم و گفتن شانسی بوده و کاری نمیشه کرد.گفتن فقط بارداری بعدی حتما دوباره امینوسنتز بدم

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

آنقدر تاپیک هایی رو دیدم که در مورد مشکلشون صحبت کردن ولی بعدش نگفتن براشون چی پیش اومده من به شخصه حاضرم در مورد شرایط خودم اطلاع بدم وقتی تاپیک زدم آخه اونایی که جواب نمیدن خیلی آدم اذیت میشی 

هیچ ربطی به فامیل بودن ندارد متاسفانه

خداروشکر 

منو شوهرم فامیلیم خلی میتریم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
مگه همون موقع ندادی عزیزم

ببین من غربالگریم کاملا اوکی بود.من شانسی رفتم سلفری دادم و متوجه شدم کروموزوم ۱۳ بچم ریسکش بالاست.توی ۱۶ هفتگی رفتم امینوسنتز دادم و اونم مشکل بچم رو تایید کرد.ولی غربالگری مشکل نداشت و شاید اگه سلفری نمی‌دادم اصلا متوجه نمیشدم

خداروشکر  منو شوهرم فامیلیم خلی میتریم

به نظر من چون فامیل هستین قبل بارداری آزمایش ژنتیک بدین.باور کن اینکه مجبور بشی بچت رو به خاطر مشکلش از بین ببری خیلی سخته

قراره یه بار دیگم برم سونوگرافی تورو خدا برام دعا کنید که همه ی این سونوگرافی ها اشتباه شده باشه و همه مشکلات رفع بشه خدا که انقدر بزرگه حل کردن این مشکل براش کاری نداره برای منو بچم دعا کنید خیلی سختی کشیدم و رنج دیدم

به نظر من چون فامیل هستین قبل بارداری آزمایش ژنتیک بدین.باور کن اینکه مجبور بشی بچت رو به خاطر مشکلش ...

حالا وقتی آزمایش ژنتیک بدی مگه چه راه درمانی وجود داره وقتی یه ژن معیوب داری

به نظر من چون فامیل هستین قبل بارداری آزمایش ژنتیک بدین.باور کن اینکه مجبور بشی بچت رو به خاطر مشکلش ...

خدا انشالله صبر بده به همه اونایی ک داغ فرزند دیدن💔

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
قراره یه بار دیگم برم سونوگرافی تورو خدا برام دعا کنید که همه ی این سونوگرافی ها اشتباه شده باشه و ه ...

عزیزم من موقعی که این مشکل برام پیش اومد توکل کردم به خدا.گفتم اگه قسمت بچه من نباشه به این دنیا بیاد و من افتخار نداشته باشم براش مادری کنم  حتما صلاح و حکمت خداست هر اتفاقی که برات بیفته.خدا خودش بیشتر به صلاح ما آگاه هست