سونو گرافی رفتیم میگه مثانه شدیدا متسع و هر دو کلیه هیدرونفروتیک و همراه با تغییرات دیسپلاستیک کلیوی و اسیت شدید شکمی تو رو جان عزیزتون شرایط مشابه داشتین بامن حرف بزنید حالم خیلی بده
بررسی میشه زیر نظر پزشک و آزمایشگاهی ژن ها رو ترکیب میکنند.
عزیزم ازمایش اولتون ریسکش بالا بود؟ من اولیو دادم اوکی یود دومی رو اون ازمایشگاه دستگاهشو نداریم باید بفرستیم ازمایشگاه دیگه ک دکترم گفت جوابش ب درد نمیخوره اینجوری و نمیخوام حالا استرس دارم کلا ی ازمایش خون دادم ولز سونو ان تی خوب بود سونو انومالی هم نرفتم هنوز
متاسفم که اینو میگم ولی نی نی هایی ک این بیماری رو دارن نمی مونن دختر من هم تو هشت ماهگی دچار این بیماری شد و من ازدستش دادم دوروز ان ای سی یو بود ولی زنده نموند
عزیزم آزمایش ژنتیک انجام دادین که اینو گفت یا اصلا انجام ندادین
نه انجام ندادم ولی به من گفتن ی ژن معیوب بوده ک باعث این بیماری شده بهش هیدرو سفالی میگن به من گفتن تو بارداری بعدیم هم ممکن پیش بیاد برای همین از قبل اگه خواستم باردار بشم باید ازمایش ژنتیک بدم
پرستو جون میدونم شاید این سئوالات دردتو تازه میکنه ببخشید که میپرسم همه ی مشکلات مثل بچه من بود یعنی ...
بچه من دختر بود اسیت شکمی پیدا کرده بود و به هردوکلیه آسیب زده بود یعنی کلیه هاش آب آورده بود.درنهایت این بچه ها دچار آب اوردگی کل شکم میشن و بعد به سر و قلبشون میزنه و امکان موندنشون خیلی خیلی کمه