2777
2789
عنوان

جنین دارای ناهنجاری کسی اینجوری بوده التماس میکنم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 3175 بازدید | 76 پست
بررسی میشه زیر نظر پزشک و آزمایشگاهی ژن ها رو ترکیب میکنند.

عزیزم ازمایش اولتون ریسکش بالا بود؟ من اولیو دادم اوکی یود دومی رو اون ازمایشگاه دستگاهشو نداریم باید بفرستیم ازمایشگاه دیگه ک دکترم گفت جوابش ب درد نمیخوره اینجوری و نمیخوام حالا استرس دارم کلا ی ازمایش خون دادم ولز سونو ان تی خوب بود سونو انومالی هم نرفتم هنوز

کاربری دست دو نفر👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آنقدر تاپیک هایی رو دیدم که در مورد مشکلشون صحبت کردن ولی بعدش نگفتن براشون چی پیش اومده من به شخصه ...

دلیلش مشخص نیست من دوتا پسر سالم دارم خدارو شکر دخترم اون جوری شد ولی دکترا میگن ی جهش ژنتیکی هست

کدومش اولی یا دومی ؟ ریسکش ک بالا بود تو سلفری سقط کردین ؟ چ مشکلی پیش میاورد ؟

من به غربالگری دوم نرسیدم.چون شانسی رفتم سلفری دادم و متوجه مشکل در کروموزوم ۱۳ شدم و بعدشم رفتم امینوسنتز دادم

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
دلیلش مشخص نیست من دوتا پسر سالم دارم خدارو شکر دخترم اون جوری شد ولی دکترا میگن ی جهش ژنتیکی هست

خوبه شما دوتا بچه سالم دارین خداروشکر.من بچه اولم بود و واقعا داغون شدم

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

عزیزم آزمایش ژنتیک انجام دادین که اینو گفت یا اصلا انجام ندادین

متاسفم که اینو میگم ولی نی نی هایی ک این بیماری رو دارن نمی مونن دختر من هم تو هشت ماهگی دچار این بی ...

پرستو جون میدونم شاید این سئوالات دردتو تازه میکنه ببخشید که میپرسم همه ی مشکلات مثل بچه من بود یعنی هم مثانه کاملا بسته هم هر دو کلیه مشکل شدید داشتن

عزیزم آزمایش ژنتیک انجام دادین که اینو گفت یا اصلا انجام ندادین

نه انجام ندادم ولی به من گفتن ی ژن معیوب بوده ک باعث این بیماری شده بهش هیدرو سفالی میگن به من گفتن تو بارداری بعدیم هم ممکن پیش بیاد برای همین از قبل اگه خواستم باردار بشم باید ازمایش ژنتیک بدم

پرستو جون میدونم شاید این سئوالات دردتو تازه میکنه ببخشید که میپرسم همه ی مشکلات مثل بچه من بود یعنی ...

بچه من دختر بود اسیت شکمی پیدا کرده بود و به هردوکلیه آسیب زده بود یعنی کلیه هاش آب آورده بود.درنهایت این بچه ها دچار آب اوردگی کل شکم میشن و بعد به سر و قلبشون میزنه و امکان موندنشون خیلی خیلی کمه