خواهرم بامادرشوهرش زندگی میکنه بعد اینا باهم کنارنمیان آبجیم میخواد که خونه بخرن واونجا برن خونه خودشون
ولی مادرشوهرش اجازه نمیده وشوهرشم نمیخواد که بره کلا میگه ازاینجانمیریم درواقع مادرشوهره خونه رومیده به همین پسرش ولی بنده خدا رفتارش خوب نیست وخیلی بداخلاقه آبجیم خیلی اذیته چون توی خونه خودمون همچین چیزایی نداشتیم وبراش عادی نیست به نظرتون میشه من براش سوره کهف بنویسم و آبجیم توی خونه بزاره که شوهرش راضی بشه خونه بخرن یا اون ایه که برای خریدخونه رو بخونم تاثیرداره؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره خواهرشوهرداره مگین همه کاراروآبجیم کنه تازه میگن خانوادتم هی نیان خونت سالی یه بار دوباربیان برای همون یباردوبارم که مابریم راضی نیستن اگه به اوناباشه کسی ازخانواده وفامیل مااصلا نبایدبره