2777
2789
عنوان

چرا من جذاب نیستم

393 بازدید | 11 پست

من قیافه ساده ای دارم ن خوشگلم ن زشت 

بیشتر وقتا که حس میکنم تیپم خوب شده ، میرم ک بقیه رو میبینم کلا نا امید میشم 

حس میکنم همه از من خوشتیپ تر و جذاب ترن 

حس افسردگی دارم وقتی دخترای فامیل و ... میبینم ک همه خوشتیپن 

واقعیتش رو بخوام بگم هیچوقت نشده کسی از من خوشش بیاد حس میکنم زشت ترین دختر دنیام

عزیزم شما فقط اعتماد به نفس نداری چیزی که ادمو جذاب میکنه نگاه کردن با غرور و اعتماد بنفسه

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی کسی از تو خوشش نیومده

شاید عاشقت بوده و شرایطش رو نداشته بهت بگه

یا شاید خجالت کشیده بهت بگه

مگه آدم خوشگل و زشتن؟؟؟

همممممه در یه حد زیباییم فقط متفاوتیم

یکی سیاهه یکی سفیده یکی بوره یکی سبزه اس یکی گندمگونه

یکی تپله یکی باربیه و....

اهل کجایی؟

چند سالته ؟

عزیزم شما فقط اعتماد به نفس نداری چیزی که ادمو جذاب میکنه نگاه کردن با غرور و اعتماد بنفسه

چیکار کنم که اعتماد به نفسم خوب بشه 

بیشتر وقتا میگم چرا من نباید مث بقیه دخترا باشم ، من آدمی نیستم ک زیاد بیرون برم ، من شاید در ماه یکی دوبار 

همش یا سر کلاسم یا خونه

خیلی وقتا دلم میخواد فقط بشینم گریه کنم

از کجا میدونی کسی از تو خوشش نیومده شاید عاشقت بوده و شرایطش رو نداشته بهت بگه یا شاید خجالت کشیده ...

من اصلا بحثم این نیست که یکی منو دوست داشته باشه 

ولی وقتی میبینم دخترای اطرافم هر روز یکی ازشون خوششون میاد 

هر دفعه تعریف میکنن فلانی بهم پیشنهاد داد و ...

برای من شاید یکی دوبار بود که همونا هم تعریفی نبودن

حس میکنم من چیم کمتر از بقیه ک نباید کسی خوشش بیاد ازم 

حس کمبود دارم 

هیجده سالم 

من اصلا بحثم این نیست که یکی منو دوست داشته باشه  ولی وقتی میبینم دخترای اطرافم هر روز یکی ازش ...

منم در موقعی که سن تو بودم از این فکرا میکردم 

طبیعیه

من حاضرم قسم بخورم که تو خیلی چهره زیبایی داری اما در مقابلش عدم اعتماد به نفس داری

پس باید کتاب بخونی

ببین در چه زمینه علاقه به مطالعه داری 

کتاب بگیر و بخون اون موقع بیش از هر چیزی اطلاعاتت دیگران رو مجذوب می‌کنه درس خوندنت تو رو محبوب

منم در موقعی که سن تو بودم از این فکرا میکردم  طبیعیه من حاضرم قسم بخورم که تو خیلی چهره زیبا ...

من آدم اجتماعی نیستم ، من بیشتر درونگرام 

زیاد بیرون نمیرم مثل بقیه دخترا 

و حس میکنم بیشتر این حس بخاطر درونگرا بودن من

من آدم اجتماعی نیستم ، من بیشتر درونگرام  زیاد بیرون نمیرم مثل بقیه دخترا  و حس میکنم بی ...

ربطی ندارد

منم یه دوست ندارم 

از ارتباط برقرار کردن با دیگران خوشم نمیاد

اماااااااا بد اخلاقی نمیکنم 

اذیتشون میکنم سر به سرشون میذارم 

متلک میندازم‌ بهشون بعد که حسابی می‌خندیم میگن بابا تو چقدر خوش مشربی و این حرفا 

اما فقط همون موقع من حال خوبه خودمو از دیگران دریافت کردم اگر بخوام باهاشون بیرون برم دیگه میشه حرف و حدیث و پشت سر این و اون حرف زدن

ربطی ندارد منم یه دوست ندارم  از ارتباط برقرار کردن با دیگران خوشم نمیاد اماااااااا بد اخلاق ...

منم بد اخلاق نیستم 

تو فامیل یجورایی حس میکنم مظلوم و یکمی مغرور به نظر میرسم 

ولی بین دوستام خوبم میخندم ، واقعیتش رفتار واقعی من بین دوستام 

ولی بین کسایی ک راحت نیستم انگار ی آدم دیگ میشم