2777
2789
عنوان

بچه ها من همونم که گفتم زن اکس قبلیم زنگ زده...+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 77 پست
من از عمد این کارو کردم میدونستم خونس که ببینه زنش  زنگشم جواب ندادم://// من نمیتونم بخاطر دو ...

زنش به درد نخور نیست فعلا که تو کارت غیر اخلاقی بوده و به زنش حسودیت شده و دوست داری زجرش بدی 

اکستم عین خودته خود خواهید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنش به درد نخور نیست فعلا که تو کارت غیر اخلاقی بوده و به زنش حسودیت شده و دوست داری زجرش بدی  ...

اره کار من غیر اخلاقیع که میخام بفهمه چه گهیع شوهرش حسودی به چیش کنم به این بدبخته اونم بدتر از من 

که این شوهرشه؟

اسی خودشم خوشش اومده یه لاشی هی منتش میکشه بازیش گرفته حس قدرت میگیره مرد متاهل دنبالش افتاده و اسی ...

خیلی خوشم میاد از نظراتت

همیشه قوی و محکم میگی برات هم مهم نیست ناراحت بشن

ان شاالله منم یه روز اینجور بشم

خطتو عوض نکن بلاک کن مگه چند تا خط میتونه بخره

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

چرا بلاک نمیکنی؟ مگه نهایتا چندتا خط داره نهایتش میگیم ده تا ! بدون جواب دادن فقط بلاک کن چرا الکی خودتو وارد یه ماجرای مضخرف میکنی ... بعدم دلت برای همچین پسری نسوزه همونموقع باید به دختره میگفتی همه چیو نه اینکه نگی

اره کار من غیر اخلاقیع که میخام بفهمه چه گهیع شوهرش حسودی به چیش کنم به این بدبخته اونم بدتر از من&n ...

نه دیگه میتونستی بهش اخطار بدی به زنت خبر میدم نه اینکه وانمود کنی هنوز به فکرشی و تبریک تولد بگی