2777
2789
عنوان

بچه ها من همونم که گفتم زن اکس قبلیم زنگ زده...+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 77 پست
که بفهمهههه شوهرش چه اشغالیه که منو بازی داده خب؟

سوال ما دقیقا همینه. چرا بلاک نکردی و جواب میدی و تولد تبریک میگی. طلاق اونها مشکلت رو حل نمی کنه. وارد زندگیشون نشو. اون زن تقصیری نداره.

سوال ما دقیقا همینه. چرا بلاک نکردی و جواب میدی و تولد تبریک میگی. طلاق اونها مشکلت رو حل نمی کنه. و ...

جواب چیو میدم!!! اولا که بلاکه دوما من مشکلی ندارم من عزیزم خیالت راحت اونم طلاق بگیره خودشو نجات داده خوبه که من جای اون نیستم😊 من تولدشو تبریک گفتم که گوشی دست اون بیاد بیاد شوهرشو از پی وی ملت جمع کنه مستقیم نمیتونستم بگم چون شر درست میکرد امیر برام...الانم توضیحی نمیدم چون برام مهم نیست شماها چه فکری میکنید خودتو پشت خودتون نیستید همیشه زنارو مقصر میدونید و فکرمیکنید من اینکارو نمیکردم زندگیش گل بلبله اون با شوهر لاشیش بمونه بسازه خوبه من برام اندازه 💩 ارزش نداره اون اقا از این همه لاشی بازیش و پرو بازی که از هیچی نمیترسه در عجبم واقعا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال ما دقیقا همینه. چرا بلاک نکردی و جواب میدی و تولد تبریک میگی. طلاق اونها مشکلت رو حل نمی کنه. و ...

بعدم من میخواستم وارد زندگیش بشم یه جور میشدم که تا عمر داره نفهمه !! نه خودم بخوام برا خودم دردسر درست کنم که حال اون شوهر گهشو بگیرم