2777
2789
عنوان

بچه ها من همونم که گفتم زن اکس قبلیم زنگ زده...+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حق باشه چه اشکال داره ناراحت بشن

ببین اخه الان همه پریدن ب اسی من نمیخوام تایید کنم کارشو ولی خودش داره میگه اذیتم اینکه همه اومدن میگن کرم از خودته فلان ولی هیچچی راجب اون مرده عوضی نمیگن اونو مقصر همه این اتفاقا نمیدونن جالبه ی وقتایی ما جای بقیه نیستیم نمیتونیم قضاوت کنیم بگیم چرا تو اینکارو کردی یا نکردی حقیقتا زندگی بارها نشون داده همه ادما تو موقعیت یکسان واکنش یکسان دارن محکم یکی رو کوبیدن اصن کار خوبی نیست چون ی روزم خودمون تو همون شرایط قرار میگیریم

کارت درست بوده تقریبا 

اول که فمیدی مرده زن داره کات کردی

الانم هم خواستی زنش بفهمه 

ولی بهترین کار اینه، که کلا دیگه نه جواب پیام های خود مرد رو نه زن رو نه جواب تماس بدی نه زنگ بزنی بخوای زنش بفهمه ، بعد این یا برمیگردن سر زندگیشون یا اول و اخر زنه میفهمه شوهرش چیه تو کاریت نباشه 

اگه واقعا قصدت درست باشه کوچکترین جوابی به مرده و پیاماش ندی خودش تموم میشه بعد مدتی

نصف اینا که به تو چیزی میگن جای تو باشن بدترین کرمهارو میریزن تو همینکه فهمیدی زن داره کات کردی و خودت رو سفت گرفتی اوکیه ، ازین به بعد هیچ ریکشنی نده هیچ جوابی به هیچکدومشون مطمئن باش تموم میشه عزیزن

خیلی خوشم میاد از نظراتت همیشه قوی و محکم میگی برات هم مهم نیست ناراحت بشن ان شاالله منم یه روز ای ...

این رفتار به هیچ وجه رفتار قشنگی نیست اینکه هنوز اینجور ادمی نیستی باید خیلی به خودت افتخار کنی گلم

ببین اخه الان همه پریدن ب اسی من نمیخوام تایید کنم کارشو ولی خودش داره میگه اذیتم اینکه همه اومدن می ...

دیگه به اون شوری هم خوب نیست به بی نمکی منم نه

من خودم حرف حق میخوام بزنم ناراحتی طرف در نظر میگیرم بی خیال میشم در حالی که اگه دو روز ناراحت بشه بهتر از یه عمر پشیمونی واسه خودشه

بیشتر مواقع با اینکه حقه از حرفم کوتاه میام فقط به خاطر ناراحتی طرف

دیگه به اون شوری هم خوب نیست به بی نمکی منم نه من خودم حرف حق میخوام بزنم ناراحتی طرف در نظر میگیرم ...

اون جریانش فرق میکنه اگ کسی ناراحتت کرد یا دخالت کرد توام جوابشو بدع بهشون بفهمون حق ندارن نظر بدن راجبت این کارم ی شبه اتفاق نمیوفته کم کم باید رو خودت کار کنی رک باشی ب این فک کن اونا ب فکر ناراحت نکردم تو بودن؟ اگر نه توام همونظور محکم جوابشونو بده 

نه دیگه میتونستی بهش اخطار بدی به زنت خبر میدم نه اینکه وانمود کنی هنوز به فکرشی و تبریک تولد بگی&nb ...

فکر کردی الکیه کل زندگیع منو میدونع زندگیشو از عمد بخام خراب کنم میاد جلو درمون زندگیه منو خراب میکنه پس باید وانمود کنم از عمد اینکار و نکردم که زنش بفهمه