2777
2789
عنوان

بچه ها من همونم که گفتم زن اکس قبلیم زنگ زده...+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا الان هزارتا راه هست طرفو از سرت باز کنی بلاک کردن خط عوض کردن و اصلا جواب ندادن و هزارتا کار دیگه چجوری بلدی جواب زنشو ندی ولی نمیتونی جواب اونو ندی اون دخترو ریدی تو زندگیش بعد الان احساس فرشته بودن داری با دوتا بال 

عادت کردیم از بچگی همیشه بگیم خانوما مقصرن 

مردا هر گهی می خوان بخورن هیچی نیست زنا آبروشون بره 

مرده اگه خوب بود دنبال دوست دختر نمیوفتاد که اصلا با ایشون دوست بشه 

نه که من موافقم ها نیاید باز حمله کنید منظورم اینه بیاید فرهنگ سازی کنیم انقد گل به خودی نزنیم انگشت تو چشم هم نکنیم هوس بازی اصلی یکی دیگس

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
عادت کردیم از بچگی همیشه بگیم خانوما مقصرن  مردا هر گهی می خوان بخورن هیچی نیست زنا آبروشون بر ...

هیچ زنی مخالف نظر شما نیست اینو هممون می‌دونیم که مقصر اصلی خیانت اقایونن اما این ما هستیم که باید هوای همجنس خودمون و داشته باشیم تا ما وا ندیم هیچ مردی هیچ غلطی نمیتونه بکنه 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا 💔

همیشه  توهرتاپیک میخوان زنارو بکوبن.    بعضیا که داستان تبریک تولد براشون مهم  ومیگو جرا اینطور گفته.   اسی فهمیده خونست و میخواسته زنش بفهمه شوهرش چیکارست.    اسی تماس های زنش رو جواب نداده چون. اکسش قسمش داده وگفته دیگه زنگ نمیزنم ولی باز میزده اینه داستان الان اینا به اسی چه. اسی کات کرده. چیکارکنه خب 8

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

هیچ زنی مخالف نظر شما نیست اینو هممون می‌دونیم که مقصر اصلی خیانت اقایونن اما این ما هستیم که باید ه ...

آخرشم ما مقصریم 

زنها شنیدارین تو ذاتشون یه مرد هی بیاد ویز ویز کنه خیلی باید پیش زمینه و نمی دونم درون فرد متعادل باشه وا نده 

نه که بگم توجیه داره ها ولی با این همه مصیبت که ما ایرانیا از بچگی باهاش درگیر بودیم تعادل به ندرت رخ میده 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
والا الان هزارتا راه هست طرفو از سرت باز کنی بلاک کردن خط عوض کردن و اصلا جواب ندادن و هزارتا کار دی ...

چی میگی؟ اسی ریدع تو زندگیش ؟ یااون شوهر هول و عوضیش؟ اسی تا فهیمده کات کرده اصن اسی نباشع فک کردی اون شوهر عوضیش با هیشکی نیست؟ همین الان با ده نفر تو رابطس مقصر اصلی یکی دیگه اس خانما جااینکه پسراشونو درست بار بیارن قربون شومبول طلاش میشن

خیــــــلی بی جنبه این😊

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
چی میگی؟ اسی ریدع تو زندگیش ؟ یااون شوهر هول و عوضیش؟ اسی تا فهیمده کات کرده اصن اسی نباشع فک کردی ا ...

همون دیگه اینا اصلا نمیبینن این به من دروغ گفته من اگه ادم ..‌. ایی بودم که اصلا اینکارو نمیکردم که زنش بفهمه 

اگه این همه زنگ پیام نمیداد منم کاری بهش نداشتم میگفتم سرش تو زندگیشه تموم شده گور بابای دل من ولی خواستم یکم بترسونمش خواستم اونم به گاف الف بره دهنشو ببنده 

که بفهمهههه شوهرش چه اشغالیه که منو بازی داده خب؟

ولی سری قبل نگفتی عمدی پیام دادی ک زنش بفهمه

اتفاقا وفتی زنش فهمید و بهت پیام داد حسابی دستو پاتو گم کرده بودی از ترس 

بقیه میگفتن بهش بگو میگفتی از امیر میترسم ک

چرا اینجوری میکنی تمومش کن بره دلت ب زن اون بدبخت بسوزه

خطتو عوض کن هم مغز اون بدبخت یکم آروم شه هم خودت از شر اون پسره نجس خلاص شی 

فوقش ب دختره بگو سوتفاهم شده و رابطه ای نداشتیم

ولی سری قبل نگفتی عمدی پیام دادی ک زنش بفهمه اتفاقا وفتی زنش فهمید و بهت پیام داد حسابی دستو پاتو گ ...

چرا اگه یادت باشه گفتم اتفاقا یکیم گفت چقد ریلکسی گفتم خب چیکار کنم از یه ور نمیتونم بهش بگم از یع طرفم فردا زنگ بزنم چی بگم جلوی امیرم داشتم نشون میدادم که من هیچ قصد غرضی نداشتمو... خطمم سوزوندم مطمئن باش اگه دختره ادم بود پدر امیر در میاورد اینقد اسگل نبود همه چیو میگفتم بهش ولی اسگل تر از این حرفاس هی مچشو میگیره و انگار نه انگار

چرا اگه یادت باشه گفتم اتفاقا یکیم گفت چقد ریلکسی گفتم خب چیکار کنم از یه ور نمیتونم بهش بگم از یع ط ...

دیگ سوزوندی کافیه 

بعد این ب زندگی عادیت ادامه بده 

اگرم ی موقع از سمت هر کدوم پیامی دریافت کردی شکایت کن