منم کارامو کردم احتمالا تا شنبه یک شنبه زاینان کنم🙁 ب شدتم وضعیت مالی داغونی داریم🙁 دیشب ...
بسلامتی و شادی زایمان کنی گلم 😍از قسط و بی پولی ک نگو ابجی بیچاره کردن ملت و منم هیچی نخریدم فقط ی کفش برا بچم گرفتم 600 بماند ک هنوز شلوار و بلوز و تیشرت و خودمم ک هیچی ندارم ولی بااین قیمتا مگه میشه خرید
بسلامتی و شادی زایمان کنی گلم 😍از قسط و بی پولی ک نگو ابجی بیچاره کردن ملت و منم هیچی نخریدم فقط ی ...
دقیقا
دیشب داشتیم میخابیدیم یهو شوهرم گفت قسط خونه ام اومد لنتیا تا اخر این ماه همش فرصت دادن فک کن همیشه یه ماه فرصت میدادن اصن حوصله ندارم
نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦♀️
نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦♀️
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...